hot and cold.

nu sparkar jag mig i baken, för här skall jag fasen inte sitta och uggla mer. det är vitt ute, himla kallt men vackert. & efter att jag kollat på hidalgo igår, så blev jag himla sugen på att gå ut och rida. men fan jag kommer frysa ihjäl. men alltid värt. förresten så hade jag lätt kunnat tänka mig att bo sisådär i ödemarken på en gård med massa western hästar, liksom för en sommar eller något? fy sjutton vad mysigt, kanske en dag i sitt liv. :)

men nuså skall jag rida på min egen lilla western polle, också kallad isis bland all is.
hey sålänge,
   


kicking off is the hardest part.

nu är jag hemma igen efter en kväll hos camilla, som vanligt kortspel och film med massa onyttig och sådant! (: men vafan det är lov och man skall passa på att njuta. slog på tvn, och där var "alias" en serie som jag kollade på när den började... kollade på informationen om den, där stod det att den vart från 2001, hallå? SJU ÅRSEDAN??? nej det kan verkligen inte stämma, sjukkkkkt att tiden går sååååå fort :O jag är chockad.

förövrigt ser jag på typ allas facebook att dem skall till london, hallå men jag då? jag borde med. får verkligen ont i magen och vill börja gråta. saknar det så mycket. liksom att bara strosa runt där på londons gator och andra sekunden står man där och pratar med en trevlig engelsman. nej fasen vad jag saknar allt något enormt. måste verkligen åka dit snart känner jag. :( nu skall jag sova, och imorgon blir det nog ännu en slappis dag. har lite lust att shoppa men det blir inget med det. sen vill jag även gå på bio, är sugen på "yes man" & självklart "twilight" igen. men men... godnatt sov gott änna ;)

going through the motions.

tänkte bara titta förbi och säga hey, så... H E Y! (:
nu kom jag precis ur duschen, och har på mig lite mer "finare kläder". ett par blåa jeans, svart linne, svarta knä strumpor & på det en hallon rosa tröja som jag fick av kusin linn i julklapp. nu skall jag bara föna håret och göra en inbakad fläta tror jag, sen slänga på lite smink så man känner sig lite piggare. vad som händer ikväll vet jag inte riktigt än. jag hoppas på att camilla snart är hemma och ringer, så jag slipper sitta här och uggla. haha ^.^

vad jag annars har gjort idag.. mjo inte särskilt mycket, vaknade sent som vanligt! men fick ändå tummen ur.... och sorterade endel av alla mina kläder som låg exakt överallt i mitt rum. så nu kan man iaf gå hyffsat där inne, except from allt annat skit överallt. sedan fick jag skruvat upp min london tavla, en annan tavla med doug i såklart, och även hängt upp min mcfly kalender. snart dags att byta till mcfly kalender nr:2 alltså 2009:es hahaha! mjodå, lite har jag fått gjort. jag har till och med redan vart i stallet och fixat klart allt. jag känner att mycket grejer blev fixat, så nu skall jag bara njuta av resten av kvällen. precis så som vi alla behöver. (& förresten fick jag en del hemlängtan, eller ja englands längtan idag, när jag såg ett flygplan över mig. som antagligen gick just till london >_< men men, snart så hoppas jag!).

and it feels like i'm at an all time low.

a n d  i ' m   s t i l l  w a i t i n g  f o r  a  g o o d  d a y 
t h i n k  i ' v e  h e l d   t h i s  l o n g  e n o u g h 
i  t h i n k  i t ' s  s a f e  t o  t e l l  y o u  s o m e  t h i n g s
i t ' s  n o t  j u s t  w h a t  y o u  s a y  t p e o p l e
a n d  i t ' s  n o t  t h e  w a y  y o u  l o o k  a t  m e
i t ' s  t h e  w a y  y o u  p r e s e n t  y o u r s e l f
f o r  a l l  y o u r  w o r s t  c r i t i c s  t o  s e e




nu har jag sett klart en film "get rich or die tryin". ni har säkert redan sett den, bara jag som är seg. den var bra, 50 cent som huvudskådespelare.. så nu är jag trött. skall lägga mig ner lite och läsa lite ur breaking dawn igen. älskar att bara leva mig bort i en annan värld. där det händer saker hela tiden :) thi! förresten tog jag mig ett varmt bad förut med massa badskum och andra saker som luktade gott, riktigt avslappnande. där låg jag i säkert en timma med boken i handen & en kopp chailatte bredvid. men men, godnatt då ' sov gott!

death race.

ja det är precis så den filmen heter som jag såg igår, d e a t h  r a c e.
sjukkkt bra var den, så ni som inte sett den; se den ^.^

       

tänk er bil racing där bara en kan överleva, något äckliga scener... så se den inte om du inte tål att se blod osv. hah!
nejmen man kanske tror att den handlar om just bara bilar och racing, men det gör den inte :) den är mycket spännande och värd att se! det var väl preis vad jag pysslade med igår, en dag inomhus med massa film oså. nu skall jag också se på film, fårse lite vad det blir.. h e y  s å l ä n g e (;

even though she doesn't believe in love.

vem skulle inte ha velat vara i bells sits?
- vem skulle inte vilja vara i kristen stewart sits, liksom precis som mig ett fan av twilight & dem andra sjukt bra böckerna, och plus detta få spela bella swan i twilight, vem hade inte velat spela mot robert pattinson?

det jag nog försöker komma fram till är att jag mer än gärna hade levt som bella swan (:

then maybe i’m just wasting my time dreaming.

jodå julen var bra, men inte lika bra som tidigare år enligt mig! det var liksom inte den riktiga julkänslan... men visst fanns det lite av julkänslan ändå. julafton var trevlig med släkt, mat och jultomten som förövrigt vart på himla glatt humör i år? kram fick jag, och fina julklappar. tom ett kort med tomten :O sen när han skulle gå ut igenom nynnade han på någon julsång fast med "ho ho ho" haha! tomten är bra han ^.^ påväg hem från julmiddagen och allt sånt så.. höll vi på att krocka?! för att en jävla f*cking snubbe som vart aningens berusad fick för sig att han skulle köra hem på självaste julafton. ohja där kom han i fullfart med hel ljusen på i mitten av vägen, undrar om han kanske hade somnat också? jaja, det var sjukt nära ögat iaf, sedan när han passerat oss så höll han på att köra ner i diket.. svängde i sista sekunden. och ärligt talat tror jag han krockade efter det, om han inte ens kunde klara av en raksträcka... hur skulle han då klara av alla svänger som väntade? IDIOT!

men vad fick jag i mina klappar i år då?
- en burk med chai latte från espresso house (min dag räddades idag nu när man kan göra det hemma), jag fick även en iPod, en hallon rosa tröja, ett par koola strumpbyxor till min nyårs klänning, en väska med smink, massa goa grejer till badrummet, en stor london tavla, iPod fodral, sjal med körsbär, svart gummi anka, haha! jo ni fattar massa smått också! (: himla skönt med en ny iPod nu då min förra blev stulen av en vän från båten.... LOL! & inte tala om chailatten som jag varenda dag är sugen på. nu kan jag ta det precis när jag vill! smakar exakt samma som på e'house! YUM!

annars igår så red jag en sväng ut i all sol & frost, mys. sedan hem och äta julmat med mam & moster. för imorgon åker moster sonja till canarie öarna.. efter maten gick jag hela vägen hem till camilla, där vi kollade på en julfilm, spelade lite kort och satt och kollade på massa gamla bilder från våra marstrands resor osv :) hihi, vi både har ett dilemma när vi kollar tillbaks på hur vi såg ut då. liksom min midja hennes hår xD aja! det kanske kommer tillbaka igen? :P nej nu skall jag till stallet, så får vi se vad som händer denna fredags kväll.
 


merry christmas.

...tänkte bara önska er alla en god jul (: 

from california to my home sweet home.

till den anonyma som kommenterade tidigare inlägg.. tack för att du är fjortis nog att vara anonym, och tack för att du hjälpte mig med mitt hör fel. men ärligt talat, om ni hade tänkt att kommentera så kan ni ju uppföra er vuxet nog genom att kommentera med ert namn. och hey? fjortisar (vad nu detta är) är nog inte intresserade av att läsa min blogg, så du kan ta det lugnt. ifall dem nu hade varit det så tror jag inte ens dem hade ägnat sin tid åt att lyssna på denna video. du kan ju ta att höra av dig med namn osv, visa att du sälv inte är en fjortis. för det du just gjorde var att bete dig som en. "men vad vet jag". sedan om du stör dig såppas mycket så behöver du ju inte ens lägga ner din dyrbara tid på att läsa min blogg. det finns bättre saker att göra, sätt dig ner njut och slå på atl i högtalarna... det måste vara mer intressant! tack och hey från mig. (påtal om kommentarer och sånt, så tänker jag inte dölja det folk skriver genom att ta bort deras kommentarer. man har rätt att tycka vad man vill. fast var då mogen nog att nämna namnet.)


sedan över till något roligare! (: idag blev det stan med kusin linn, vi tog en fika på espresso house (chai latte, såklart). sedan när vi gick runt lite där inne på nordstan så sprang vi in i en kö med massa folk. då var det danny saucedo som satt där och gjorde autografer... men inte bara han sprang vi in i, även alla linns typ 100? vänner, plinn&hennes vän. plinn hängde senare med till smack'donalds. där vi käkade lite. efter det bussen hem. kusin linn åkt med mig, vi gjorde smörkola, smörkola med choklad smak & knäck. allt detta inför jul imorgon som i år firas hos kusin rebecca. där kommer jag och linn även stå för knäck äpplena. yum. men kvällen fortsatte, så nu sitter jag här själv. skall strax städa undan efter oss i köket, ta mig ett bad med musik på i högsta hugg och bara njuta. 

imorgon blir det att försöka vakna tidigt, rida sedan fixa sig för att efter det fira jul :) mys! skall bli trevligt att träffa jultomten igen. det var ju änna ett år sedan (; hihi ^.^ och all julmat... kalle anka... ferdinand... ja ni fattar!
   

remembering sunday.

i'm mixed up, i'll be blunt
now the rain is just washing you out of my hair
and out of my mind
keeping an eye on the world
so many thousands of feet off the ground
i'm over you now i'm at home in the clouds
showering over your hair



jag älskar denna låten, den är så sjukkkt vacker. speciellt när det börjar närma sig slutet, alex & juliet sjunger så sjukt bra tillsammans, och jag älskar det! (:

i'm not that kind of girl.

dagen blev inte alls som tänkt, vart meningen att jag skulle åka in till stan på en fika med ema.. nu när hon liksom är i göteborg. men mitt i allt behövde mam barnvakt, så det fick jag vara. för annars hade hon ju aldrig kunnat köpa julklappar till selma. ja, så inställt blev det. iställer har jag bara suttit hemma, ätit kexchoklad och kollat på film. (haja läget 2). jag har även nöjt mig att kolla på andra såkallade missöden? cheaters & jerry springer show. mjo, sedan fick jag ett sms av min kära kusin som frågade ifall vi skulle till stan imorgon. så nu har jag redan planerat upp morgon dagen. först blir det stallet, sedan stan och efter det bakning med lillasyster. vi hade tänkt oss lite knäck, knäckäpplen, smörkola och kanske någon typ av kaka eller något? vi får se lite hur det blir. men recept och bilder kommer såsmåningom upp imorgon då.

nu sitter jag här och väntar på att mamsen skall komma hem med kinamat, åh vad gott det skall bli! det var ett tag sedan nu, underligt nog! förresten så är granen uppe i huset, så lite mer julstämning är det väl? men det känns inte alls som det är julafton om två dagar, vart är snön och all äkta julstämning? det kändes till och med mer som jul i london på oxford street än vad det gör här :) haha! men det kanske blir bätte på självaste julafton då tomten dyker upp, och en heldel julmat, åh vad gott! sill...julskinka...mams potatissallad... ja ni vet ju! ^.^

och jul på liseberg har det inte heller blivit? weird. jag som bor här i göteborg har inte vart på liseberg på hurrrrrr längeee som helst, bortsett från håkan i sommras då ;) ikväll blir det nog ett varmt bad, lite tv & en hel del data sittande, om det händer något intressant där vill säga. camilla skrev precis på msn, hon hade fått mitt julkort, nu är det bara två kvar som skall få ett varsitt julkort upploppandes i brevlådan. see ya later people.


lets do this shit.

godmorgon, idag var det jag som nästan var uppe med tuppen.. eller ja iaf vid halv tio =) så nu har jag ätit frukost och druckit mitt morgon kaffe. skall aldeless strax klä på mig stallkläderna, koka mig mer kaffe som jag kan ta med mig till stallet. lite senare hoppas jag på att hinna träffa ema, ta en fika &så. så det är väl bara att sätta igång? sjukkt att jag kom upp i hyffsad tid idag, satt liksom på msn och pratade iår kväll vet inte hur många timmar? jag som skulle sova i tid *(; det blev inget med det.

igår kom jag fram till att jag nog faktist skall göra min aldeless egen reseblogg. för det är då allt intressant hänt i mitt liv, och resa tar aldrig slut. visst det händer inte vaje dag. men hade iaf tänkt göra denna en dag i mitt liv när jag har tid. där jag skall lägga ut bilder och text från mina upplevelse... bla första resan till england & mcfly, sedan alla dem andra resorna till england&mcfly, även lite smått & gott från seglingen med t/s gunilla + dublin resan och så... men nu skall jag nog sätta igång. bye x

yeah, and everything still happends for a reason?

panikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk;!


i guess i'll go home now.

nu sitter jag här vid datorn, trött som en trötter... smaskar i mig min middag som består av en bit kött, gurka & öl. yum! jag skall ta mig en promenad efter detta med lilla chakira. sedan kanske att jag sätter på en film, vräker i mig lite onyttigt. och efter allt detta så hade jag tänkt sova, för knappt kan jag hålla uppe ögonen, kanske lika bra att passa på då? så man kan komma upp i tid imorgon, har ju en del att göra.men vem vet, kanske blir jag pigg sen?! jaja, fram tills dess så... skall jag smaska vidare.

fick även klippt ut lite bilder på mcfly, och deras "mick" som jag satt upp på väggen. det ser ganska koolt ut, liksom först den stora tvn med dem alla i, på min bruna vägg som liksom hänger ner i kedjor. sen på vardera sida av den satt jag fya bilder på dem alla i en varsin tv som också fanns i tour boken. och sen den micken underifrån så det ser liksom lite ut som.. det hänger ihop :) (fick även satt upp en söt bild på ema&mig som vi tog på madametaussade eller hur det stavas). + att ema smsade och sa att hon nu är påväg till göteborg, herregud det är då vi verkligen måste träffas! så får hoppas vi hinner detta? men men, lite musik nu.. sen över till promenaden i regnet och kylan.

this is life and it's the strangest thing.

goodmorning! nu har jag varit vaken i en timma, ätit frukost och druckit två koppar kaffe. så nu är jag kanske redo för att gå ner till stallet? jag tror det skall bli skönt med en ridur, förutom att det ser himla kallt ut :) men vad vet jag? ^___^ heh! så får vi se lite vad som händer senare, har fortfarande inte fått städat mitt rum (vilket BEHÖVS!). men men, sen har jag inte ens börjat köpa julklappar? vad är detta? jag måste faktist hjälpa tomten... men jag slåt väl en pling till min kära linn sen som har lovat att åka med och köpa julklappar, thihi! snällt eftersom hon redan köpt sina klappar, fast iförsig så borde det bli en av våra traditioner att köpa julklappar tillsammans, så hon borde sagt till mig hahahaha! :'D men slut på skrivandet här, nu har jag viktigare saker att göra, heh. ( a )

slap happy.

nu sitter jag här hemma igen, med ett glas mjölk och lite cheez balls. kom hem från camilla för en litenliten stund sedan.. gick både dit och hem, vilket är duktigt av mig, heh! vi chillade, spelade kort till en början. där jag chockerande vann över henne ganska stort! (: sedan blev det fram med julmusten och sedan se på "the water horse" som förövrigt vart bra! sen över till lite mer kortspel, nattmacka och sedan börja gå hem igen. tur att musiken finns!

innan allt detta så vaknade jag himla sent, la på lite makeup, gick på en promenad med bosse & maya. käkade min första måltid (middag) vid 17.00 tiden, gott var det. men jag äter dock way för lite. men men... chattade även med en trevlig person i sisådär två timmar, vi kom överens om att träffas på moshpit festivalen i sthlm nästa år haha!.... fårse hur det blir med det, mer än så kan jag&vill jag inte avslöja, för här skall jag varken skryta eller berätta allt för hemliga saker :) hihi.

jag måste bara få säga att, alla känner alla. det är så sjukt jobbigt, jag har en känsla av att allt kommer krocka snart. och jag vill inte inte inte inte inte det! och jag är sjukkkkkkt nervös över vissa grejer, tänk om saker kommer fram till fel personer liksom? vilket är en ganska stor sannolikhet att det snart gör. oh herregud. ofta jag kommer somna inatt, fan varför skall man alltid hitta allt? okey skall inte klaga, det är kul att rota. men ibland kanske det hade varit lättare att prata med folk om man inte visste att dem kände en annan jävla person som fan man försöker glömma. gah! nej nu skall jag sluta skriva så mycket onödigt som ändå nästan ingen fattar. nu blir det lite mer cheezballs och tv för mig, innan jag skall sleepa.

i see right through that, just so you know.

jag är så himla trött, precis tvättat bort sminket och borstat tänderna. skall bli himla skönt att sova. skall försöka gå upp tidigt imorgon, så att jag kan rida på morgonen och sedan komma hem och fixa till litetttt (eller ganska mycket) i mitt rum ;> hehe! fårse hur lätt jag kommer upp imorgon. hmm >-<

annars så åkte jag och camilla till smack'donalds, där vi blev sittandes ett bra tag. en stor meny räckte gott och väl till min mage, som nuförtiden inte vill äta särskilt mycket? sedan så åkte vi till eketrä där vi sedan gick igenom hela biskop... det var faktist trevligt, fasten jag vart så jekla mätt och bara ville sätta mig ner, och halt var det med! vi stannade till på vägen och pratade en sväng med två tjejer.. nathalie&..... mitt minne ( a ) sedan bussen hem till camilla där kvällen sedan fortsatte med narnia ll, som jag förövrigt tycker var bättre än självaste ettan. mja, lite coke och chips/ostbågar på det, yum. innan ja skulle börja gå hem den tjugokansketrettio minuter långa vägen.. så spelade vi lite skitgubbe, där jag loosade tre gånger irad. men med hjälp av pappa håkans (cams papis) glasögon så fick vi oss ett rejält skratt! hahahahah. vägen hem sen gick faktist förvånansvärt fort, med lite musik i örat och en aningens mörkrädd linda som hörde massa läskiga ljud så... gick det helt okej fort. så nu sitter jag här ännu mer mätt efter att vräkt i mig en donut och lite juice. mehe =) jaja.. nog skrivet om mitt ointressanta liv. över till sängen, det blir dejta kudden inatt. godnatt people! 
 

seasonscape.

igår så städade jag lite, duktig som jag är ( a ) sedan kom camilla hem till mig... vi gick till stallet, åt lite mat. mom hade köpt med sig kebbab talrik till mig? hmm, det vart himla längesedan. sen hade hon även köpt grillad kyckling och potatis sallad. så det blev en härlig blandning xD kvällen spenderade vi mestadels i soffan, framför 'shrek lll' & sedan 'eagle eye'. med lite kaffe och mina muffins till det. jag kommer nog lägga ut en inlägg lite senare med bilder på dem godingarna och ett recept, thi ^-^ men tills dess.. nu målade jag precis naglarna grå/svarta. så efter dem torkat skall jag in i duschen sen med camilla och köpa pizza. så får vi se vad som händer senare (:


this is how we do.

puh, nu är jag himla mätt efter all tacos jag ätit (:
så nu skall jag snart till stallet, sen hoppas jag mom kommer snart med socker, marabou choklad och muffins formar, så att jag och selma kan baka muffins.. idag har jag absolut inte gjort något, ingen skola. en ren vana nu :/ fårse hur det blir med den biten, skulle haft ett slutmöte idag om hur jag vill göra. men vi hoppade det, så skall jag tänka igenom noga under lovet. hmm. detta är nog ett av mina svåraste beslut, på riktigt! antingen eller, liksom. ett annat svårt beslut har jag haft, ett riktigt svårt. fast egentligen kunde vi kanske inte göra så mycket åt den saken iaf. eftersom vi egentligen alltid väljer dem före allt annat. men nu är det ju lätt att vara efterklok. nu hade jag nästan hellre gått till den andra grejen så jag sluppit se henne! men men, allt har ju en mening. så vi fårse vart denna tar mig nu.

herregud hur kan jag gå från mat till england på bara några meningar? hahaha >__<
jag har bara en sak i min hjärna, det är fel. men hey sålänge! :)

eagle eye.

nu har jag kollat klart på eagle eye... hur bra som helst, spännande ända in i slutet. (& jag bara älskar shia labeouf)! världens bästabästabästa är han. ni kan bara gissa vilka filmer jag önskar mig i julklapp? disturbia..transformers..indiana jones..eagle eye.. jatack (; jag har även gjort en deal med camilla'camilla. vi skall ha shia maraton någon dag, hoppas snart. hehe ( a ) med bara massa shia och onyttigt, yumyum!

jag vet precis vem som kommer sitta i soffan och kolla på eagle eye imorgon också,
tror denna flicka heter linda hehe! :'> här kommer i allafall lite bilder på shia... <3

                  
            disturbia                      transformers                 indiana jones                   eagle eye 

 

with every bit of me.

KEV;


kul att jag redan längtar efter nästa säsong av idol (:


you change your mind like a girl changes clothes.

                                                                                                                                      
sjukt cool brud, vem? katy perry såklart!
& sjukkkkt bra röst, hur söt var hon inte på ema? keep going säger jag bara... (;













annars så sitter jag här hemma, skall strax städa på mitt rum.. det behövs kan man säga, städade precis undan massa disk därifrån. undra hur länge det stått där? (ni vill inte ens veta). så på tiden att få städat där lite, så kanske det kan hålla sig så till jul? öhhm, alltid värt ett försök. annars har jag inte gjort något särskilt idag, jo förresten städat typ hela huset. kanske en glad mami som kommer hem sen? ;> så jag känne mig duktig. senare skall jag nog baka muffins om jag fortfarande är sugen på det, plus till stallet, och gå en sväng med chakira bäbis... men innan dess.
chaoo (;

hopes and dreams.

 

every day feels like a monday.

 
hade inte vart helt fel att ha denna att mysa i nu när man är förkyld och sitter hemma i soffan...

 

property of dr.jones 9906573.

okey.. är himla trött nu och skall aldeless strax sova. min hals gör så jäkla ont och så har jag någon slags inflamation i gomen. fyfan! om det inte är det ena så är det de andra. (+ att jag hostar som en jag vet inte ens vad).

min kväll tillägnade jag här i soffan, framför tvn. men en stor skål cheezballs, marabou choklad & endel coca cola... men dessvärre fick jag inte njutit av det så som jag velat! men nog klagat över min hals och allt sånt. det jag skulle komma fram till var att jag kollade på indiana jones, som förövrigt vart himla rolig och bra. inte tala om shia labeouf, lika bra som alltid, och i denna film med kammen i handen! haha (: lite kul var det ju också då dem visade präriehundar på tre ställen i början av filmen, fick mig att tänka lite på camilla'camilla. när jag sett klart indiana jones blev det fortsättning med en film som hette landshark. erhhm, jag vet ärligt talat inte vad jag tyckte om den, so lets keep it that way. så får ni själva avgöra sen. och påtal om mitt tv tittande idag så slog jag nog erat rekord... x'> för tråkigt som jag hade efter ridturen så satte jag mig framför tvn och slog på tv400, där bonde söker fru precis börjat. jag som aldrig sett detta tidigare satt nu där i soffan och kollade på jag vet inte ens hur många avsnitt? - det höll iaf på till 22.00! o h g o d d d d d d d. i'm such a dork.

här kommer iaf lite bilder från i.jones... (& såklarrrt älskade shia, som i filmen kallades mutt williams)

   

so go on and lock me up, you better throw away that key.

kom hem från stallet för en stund sedan, vart himla skönt att bara rida ut en sväng, ta en snabb galopp på ängen, att bara sitta där på hästryggen och känna hur allt susar förbi en. fick också rensat lite av alla tankar.. men jag kom endå inte fram till något svar. jag står mellan ett jätte stort beslut. att antingen hoppa av skolan, eller gå kvar. men om jag går kvar så måste jag gå om hela tvåan och då börja med dagens ettor. sen får jag åka med på resan, men jag har hur mycket arbete som helst att få klart innan dess, allt detta från ettan. men jag vet inte, det är ett himla svårt val för mig. jag hade verkligen velat fixa gymnasiet. men hur kul kommer jag ha det, att få stå där och se alla mina kompisar ta studenten ett år tidigare än mig. jag vet inte, jag vet verkligen inte! det känns som ett stort beslut, liksom min framtids beslut! om jag bara kunde komma fram till ett svar.

i’m wide awake and thinking, with my pillow on the floor.

nu är klockan 02.31, och jag är himla trött.. känner verkligen hur mina ögon snart somnar! men mitt i allt så sitter jag endå här, och kollar runt på lite hemsidor med snygga kläder & smycken. är helt nerkärad i t-shirtarna från forever21, snälla ge mig dem allihop på bilden, thihih ^-^. sen skall vi inte tala om armbanden från cocoos, väldigt fina! + kanske ett halsband till någon nära i julklapp? :)

 http://www.forever21.com

 http://www.cocoo.se


i had a dream, i had a vision.

YEY'KEV! - en värdig vinnare. (':

so what? i'm still a rock star, i got my rock moves.

efter att ha följt idol från början till start helt&hållet och verkligen vart inne i det, REALLY! så måste jag erkänna att jag är himla nöjd med att det är kevin & alice som står där framför oss idag, och sjunger något otroligt fint! (:


kevin.. flyttade hit till sverige för ett år sedan, allt detta för sin flickvän. vilken kille! har utvecklats något otroligt inom svenska språket. världens charmtroll som slänger ut sin fiskelina och fångar upp en hel publik, om inte annat en stor del av svenska folket. sjukkt bra på scen, slänger ut all sin posetiva energi som verkligen ger med sig! alice..en grymt söt tjej, med en söt och rockig röst. vad som än händer tror jag allt att hon kommer klara sig galant på sin sång. hon ger verkligen allt hon har, och hon har en skön stil. snygg har hon verkligen blivit! (innan vart hon söt) haha! nejmen, med den lilla kroppen och den enorma rösten kommer hon klara mycket!

-men vem heyar jag på? båda såklart, men den som jag endå tycker "förtjänar" mest att vinna, det är nog kevin. så mycket han lärt sig under en så kort tid, han är en verklig idol. kanske vår idol 2008? en sak som är säker........... vi vet en tjej som kommer sitta som fast spikad i soffan när detta avgörs. denna tjej kommer även sitta som fast spikad i soffan inför idol 2009. vem vet, kanske blir det som jag&linn alltid sagt, att vi åker till idol här i göteborg. hmm ^___^ tjugo minuter till idol börjar igen, gudddd vad nervös jag är hihih ( a )


wooah we're halfway there, livin' on a prayer.

okey gott folk, ta nu upp eran telefon.. slå in nummret 09941401 & sedan sköter idol resten. (;

welcome to my crib.


bilddagboken.se - debski
myspace - lindaceeleedebski
facebook - linda debski


RSS 2.0