making baby steps.



Idag lämnade Camilla'Camilla mig.. Jag känner hur deppen bara kryper fram, eller rättare sagt stormar fram! Fyfan vad jag saknar dig vännen. När jag kom hem efter att ha sett henne kliva på bussen så somnade jag på soffan. När jag vaknade hade jag drömt att hon hade hoppat av bussen och att hon satt inne i mitt rum vid datorn. Så jag frågade Robert ifall hon var i mitt rum, så sa han ja?! Jag vart jätte lycklig, men så kom jag in i rummet och det vart tomt :( Sen blev det tillbaka till soffan och se på Simpsons. Robert frågade vart Camilla var och jag sa att hon åkt hem, så tdligen hade jag pratat med honom i sömnen så han trodde att hon var i mitt rum. Anyway, detta kommer inte funka. Jag blir galen av ensamhet. Sovit bort i princip hela dagen, sen vid 20:20 så gick jag en lång promenad, exakt samma tid som jag och camey hade gått den igår. Creepy! & nu sitter jag här, skall nog koka mig nudlar, deppa, deppa lite till, se på The Notebook och gråta en skvätt eller två.

Haha, måste berätta... När jag och Camillan min satt på centralen här i Göteborg och väntade på hennes buss.. Så fikade vi, det blev Kärleksmums. Sen skulle Camilla dricka en klunk vatten från mitt kolsyrade vatten jag hade gjort här hemma innan vi åkte. Helt plötsligt small det till, ni vet så det låter när man öppnar en champagne flaska? Iallafall så ser jag bara hur korken flyger iväg som ett spjut - låångt! Vi började as garva och en söt kille som satt bredvid oss skrattade till och sa skål. Camilla'Camilla gav mig allt ett gott skratt, som jag kommer leva på ett bra tag.

Förresten, visst är camey duktig på photoshop? Tänkte jag slänger upp hennes bild som hon fixade.. Vilka idéer vi kommer på alltså. By the way, så har jag lovat camey att jag skall blogga mer nu när hon fixat min blogg. Så det skall jag försöka hålla! Nej nu blir det nudlar och film. Love, Linda.

don't worry i fight dirty.

Jag är så sjukt jävla trött på männiksor som uppför sig som tre åringar. Vafan jag är arton år, jag orkar inte att gå runt och vara sur över så saker längre. Är man sur över något säger man det till varann, så glömmer man det sen. Hur skall man kunna njuta av livet när man går och surar över små saker? Vad händer då det kommer ett riktigt thing att sura över? Skall man gå och skjuta någon då? Nej säger jag, det skall bli så sjukt skönt den dagen... Då jag flyttar härifrån, täffar nya människor, bygger upp ett nytt liv. Ett liv som kommer vara så mycket lättare, ett liv i London där jag verkligen känner mig hemma och inte behöver oroa mig över någon annan än mig själv.

Ursäkta mig, men vi tjejer. Vi har stora problem. Är vi sura på varandra så pratar vi inte med varann. Gillar vi någon visar vi inte det utan leker istället svår fångade. Vi gör alltid saker så mycket mer komplicerade än vad dem egentligen är. Vi sminkar oss för att bli "vackrare". Medan killar går runt och är naturligt snygga. Är dem sura på varandra säger dem det rätt ut eller ger varann en smäll på käften, sen är allt bra.

Ni kanske fattar lite av vart jag vill komma? Annars skit samma, jag behövde bara skriva av mig lite ;> hah!

cause i won't break what we make.

Ahoy, maties!

Nu är klockan 06:01 och jag är inte trött någonstans. Frågan är.. Skall man sova nu och sedan sova bort halva dagen? Eller skall man dygna och sedan vara trött resten av dagen? Kanske att Redbullen satte sina spår. Men jag har blivit förkyld, hostar, nyser, halsen retar mig och gör lite ont samtidigt som jag knappt kan andas genom näsan. Känner att jag behöver lite natte klaga haha ;) Förresten var filmen jag såg på mysig, liksom en chill film utan någon speciell handling. En film som passar super när man är trött som jag var då. Man vaknar till ordentligt när man ser sötnosen Adam Brody som huvudrollen. Fast det känns dock sjukt konstigt att han och Kristen Stewart båda hade roller i den filmen. För Adam är ju liksom Seth Cohen medan Kristen är Bella Swan, om ni fattar? Men se filmen om ni inte sett den. Nej nu skall jag nog ta och sova innan jag hostar söder.. Så på riktigt denna gången, good night & sleep tight. I know I will <;


true care, truth brings.


Här är mina über snygga skor från River Island, köpte dem på Oxford street i London.

let the good times roll.

Hello lovelies! ;>
Nu sitter jag & Camilla'Camilla här på vår säng (kanske borde skriva min). Vi dator nördar oss iallafall som vanligt. Idag har vi inte gjort särskilt mycket.. Vi åt lite god Thai mat som mammie köpte med sig till oss. Sen kom Linn hit och vi tog bussen till Maxi. Där fick jag köpt mig en Redbull och Marabou;Nonstop choklad - kvällen blev räddad, haha ;> Efter Maxi rundan så hamnade vi här hemma på min altan. Med minst tjugo tända ljus, massa Cheezballs, Ostbågar, vitt vin, musik, filtar... Ja ni fattar nog, helt enkelt en hel del massa mys.

Nu skall vi strax bädda ner oss i sängen och kolla på en film med bland annat Adam Brody & Kristen Stewart i rollerna. Filmen heter "In the land of women", och tänka sig att jag inte sätt den innan? Den är ju faktist från 2007. Anywho, på onsdag åker Camilla'Camilla hem. Då kommer hon ha bott här hos mig i en månad. Jag har redan lite panik ångest över att hon åker. Vad skall jag göra utan henne här? Det kommer bli så sjukkkkkt tomt! Men det får jag nog ta då, för nu skall jag bara njuta. Förresten är vi bådaväldigt förkylda, vilket suger!
 
Sweet dreams my little darlings X

you're so good & you're so bad.


Jag & Camilla'Camilla har ganska kul åt denna videon, haha!

life is getting harder day by day.

Nu sitter jag & Camilla'Camilla här i mitt lilla rum.. Dricker lite te, lyssnar på bra musik! Vi kom precis hem från att ha träffat lilla plinnie och Axel. Det blev kaffe och mys på ett berg ute i mörkret. Sjukt att jag inte träffat Axel på typ ett halvår. Det är ganska lång tid. Glömde dock kameran så det blev inga mys bilder haha :>

Idag har vi väl inte gjort särskilt mycket (som vanligt hehe).. Vi vaknade och la oss på altanen i solen en stund.. Tills Linn kom och ville ha kaffe. Sen har vi i princip bara chillat hela dagen, ätit lite pizza yum! Nu skall vi väl sitta här och mysa framför datorn och kanske sätta på någon film lite senare. Igår såg vi förresten Watchmen, den vart väl.. Sådär? Alltså inte dålig, bara väldigt weird haha. Om ni inte sett den, se den så förstår ni. Tänkte jag slänger upp några bilder från när jag, camey, plinnen & sasha var utanför Madonna. Det var ju ett tag sedan men varför inte!?


there was a million things you want.

Igår spenderade jag & Camilla'Camilla i princip hela dagen framför datorn.. I mellan det så bakade jag en Kladdkaka och gjorde en riktigt god kyckling sallad, yum! Framåt kvällen blev det film - Confessions of a shopaholic. Den vart helt okej. Sen somnade jag runt kanske 02:00 någongång, och vaknade till vid 07:15 med ett peace tecken, då Camilla'Camilla precis skulle lägga sig. Hehe hon fick sig nog ett gott skratt.

(Haha camey slog sig precis på näsan med kameran, medan hon satt där i sin dröm värld och sjung till you me at six..) & jag fick mig ett himla gott skratt!


make a fool of myself when you hang around.



Jag har inte berättat.. Att jag ser dessa killar om exakt en månad.
& jag längtar som en liten gris, det kommer bli bäst!

all the street lights say nevermind.

Visst är min blogg fin nu? Camilla'Camilla har hjälpt mig, så nu kan jag nog komma igång med bloggandet igen. Det är ju oftast så att man tycker det är kul att blogga om man trivs med sin blogg. Nu gör jag det! Så det tackar vi henne för, tack älskade lilla vän som sitter här bredvid mig <3

Iallafall så har en camey bott här hos mig nu i sexton dagar. (Shit vad länge det lät). Så nu har jag äntligen fått en storasyster som jag velat ha i alla år, haha! Jag är inte äldst längre. Under dem här sexton dagarna har vi väl inte gjort särskilt mycket. Vi har bakat en del, lagat en hel del massa god mat, solat, varit på stranden, spenderat hälften av vår tid på min altan, varit inne på Göteborgs kalaset, ätit Langos, suttit sjukt mycket vid datorn och nördat oss med All Time Low & You Me At Six, min Plinnie har varit här en hel del, vi har gått många promenader, kollat på McFly dvdn, suttit utanför Madonna & U2, även en kväll ute på stan Babar & Parklane-där U2 efterfestade, cameys morbror & hans vän bjöd oss en hel del tacktacktack.. Bara haft det otroligt mysigt och så helt enkelt! :'> Här kommer lite random bilder från allt & inget.


      


everything is a-okay.


RSS 2.0