Comebacks aren't your thing.

Men det borde verkligen låta såhär; COMEBACKS ARE YOUR THING!


Dagen började bra, men nu gick den mer till depp! Bandet jag började lyssna på för lite över ett år sedan, och som jag sett live två gånger.... Killarna som skickade ett grattis mejl till mig när jag fyllde år. & även en av killarna som är så himla trevlig att prata med... Ja dessa killar. Dem har splittrats. Ärligt talat, det här är en så sjukt sorglig "nyhet" för mig! Dem är ju så sjukt bra och det gick ju verkligen bra för dem just nu! Jag som verkligen ville åka till Irland bara för att se dem igen. Blev så sjukt glad i sommras när vi såg dem! Nej, jag är inte happy någonstans :( Men jag skall verkligen hålla tummarna för att dem återförenas igen. Jag undrar lite ifall allt började när Vinny slutade? För nu finns dem inte kvar, FAN! Idag kommer min dag gå åt att lyssna på deras musik extra mycket, gråta en skvätt. & hoppas! 
Steer Clear, comebacks are your thing. Love,


 [Några av deras låtar]






Kommentarer
Postat av: JENNIFER

Mhm tro mig det gör de! Men nu har jag äntligen gjort provet så nu känns det skönare! Men nästa vecka kommer jag sääket få ett till prov! Kill me!

2009-01-16 @ 15:34:13
URL: http://jjjennifers.blogg.se/
Postat av: Maria

fin bild :)

2009-01-16 @ 15:45:53
URL: http://akm.blogg.se/
Postat av: Josse

SV: Ja, det tycker jag (Yes man!)

2009-01-16 @ 16:52:50
URL: http://josefincarlbring.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: ja det gjorde vi :) vi stod nästan längst fram, vart stod du?

2009-01-16 @ 17:25:54
URL: http://tjabs.blogg.se/
Postat av: Linda

Dawn gjorde ju en bok till dom som hon gav på deras sista gig, den innehöll en massa brev som vi fans hade skrivit och sånt, var du med och skrev något? :)

2009-01-17 @ 20:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0