These are the strings you'll pull.




Hey! Jag har vart vaken sen lite efter nio. Min moster och kusin kom hit och drack kaffe. Nu skall jag strax till stallet, sen ta mig en dusch och fixa mig lite. Tror att jag skall till Camilla sen! Vi pratade om att göra Semlor och att jag hjälper henne med en uppsats. Men det är bara ett litet problem.... Jag tänkte bli nyttig idag. Fast kanske skall börja med det imorgon. För tänkte börja jogga då kanske det är lättare att börja imorgon? Hmm. Anyway. Hoppas ni har en fin dag, X

I'm looking at you from another point of view.


Visst är dessa plaggen sjukt snygga? Från ginatricot. Ett måste för mig är legginsen! Sen hade inte tunikan och linnet heller varit fel! God natt, sleep tight X

Australia.

Hey allihopa!

Ni släckte väl all belysning mellan 20.30-21.30? Det gjorde iallafall jag, eller vi hemma hos Camilla :) Under den timman så hade vi levande ljus, coke och spelade kort. Det var mys! Sen så kollade vi på Australia, en jätte bra film (BLOODY GOOD)! Verkligen sevärd. Den var liksom spännande från början till slut, och väldigt gullig men samtidigt sorgsen... Den får en att tänka på allt som hänt och händer ute i världen.. För visst är vi ändå naiva, "det kommer aldrig bli krig här, det var sådant som hände förr".... Men det händer faktist nu också, och jag skall sluta vara så himla naiv! Okej nog om det - den var bra så se den! Annars så kom jag precis hem efter en trettio minuter lång promenad från Camilla. Nu skall jag aldeless strax sova skall bara släppa ut Chakira & Prinsen så att dem får kisse kissa! Så får dem sova med mig inatt, är ju faktist lite mörkrädd!

(Btw så är verkligen den lilla killen 'Nullah' i Australie bland dem sötaste små barnen jag sett, efter min lillasyster då!)
X


I wish you the best on your way.

Vet ni vad? Det har vart underbar vår här i Göteborg i flera dagar nu... Galen som jag är solade jag faktist i bh en dag. Men nu är det snö, halå? JAG VILL INTE HA SNÖ NU! Det räcker tack? Kvällen har iallafall spenderats framför tvn, såg dokumentären om Fritzl, efter det ett varmt och skönt bad i en timma - haha det blev sålänge för att jag pratade med camey på telefonen. Efter det blev det såklart Scrubs och Ben & Jerrys! <3 Nu skall jag sova, är faktist riktigt trött! Förresten vill jag ha ett jobb här och nu, tjäna ihop mina egna pengar och kunna göra det jag vill. Gah! Gosch man, som alltid Emelie säger. Puss & Godnatt då! X

Wishing well.


Här kommer en bild på mig och Emma från i sommras, så ofräscha som vi var den dagen... Skrämmande :D Men det var endå en lycklig dag! För camey,ems och jag fick träffa James Morrison. Som förövrigt är himla bra och trevlig. Detta var faktist på hans födelsedag och vi befann oss i Birmingham (UK). :'> Jag saknar England, jag saknar våran en månads lägenhet och jag saknar mina mates! <3
GOOD TIMES!


Här är en video från när vi såg honom sjunga, han samlade in pengar för en good thing! I slutet ser ni oss, sitter ner på marken :'D Han är bra!

Den här låten är så himla bra, YOU CAN'T PLAY ON BROKEN STRINGS!

This could be everything.

TVILLINGARNAS HOROSKOP:

You and a friend could be taking classes together soon. If you are thinking of going alone, you may make new friends in a place where learning, reading or sharing ideas takes place. You may be traveling soon with friends and companions.

Den sista meningen stämmer, åh vad jag längtar! <3

And I've been going crazy, I'm stuck in here.




Jag längtar som en liten gris till deras nya album som kommer någongång till sommaren, men det gjorde min dag lite.... Eller rättare sagt ganska mycket när jag fick höra en av deras nya låtar :'> 'Weightless'.

Manage me, I'm a mess
Turn a page, I'm a book, half unread.

NOTHING PERSONAL
X

Like a dear caught in the headlights.

Helo'helo and helo!

Jag är bra glatt humör, vaknade klockan halv tio och kollade ut på det vackra vårvädret... Slutade med att jag jobbade i två timmar, vi gick alltså på en två timmars lång promenad i det underbara vädret med kanske tio hundar? Helt underbart och jag fick lite mer färg i ansiktet! :) Jag känner att jag är hungrig och skall göra mig någon liten frukost. Hann bara dricka en kopp kaffe imorse innan vi gick ut. Under promenaden kom jag på att jag borde gå upp nio varje dag och sedan gå på den promenaden innan jag äter frukost. Skall nog börja med det nu när jag faktist har den tiden att göra det på. Wonderful! Nej nu skall jag faktist ta mig någon lätt frukost, kanske förtjänar jag en skål med Ben & Jerrys med?! Mjodå ^_^ Så blir det! Hey sålänge! X

Talk you down.

Lovar du att vara ärlig? Always!

Du heter: Linda.

Smeknamn: Lindie.

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Brukar oftast lyssna till McFLY då, dem gör mig glad igen och får mig att tänka posetivt.

Beroende av: Svårt att säga vad man är "beroende av".... Men om jag måste så blir det väl musik, resor, vänner, familj och mat :'>

Vad tror folk om dig?: Jag har absolut ingen aning, men jag hoppas det är posetivt.

Stämmer det?: Jag brukar vara posetiv :)
Vad får du oftast komplimanger för?: Mitt hår, klädstil och även utseende messigt, men vad det än är för komplimang så blir jag glad! :) Fast till detta väldigt generad!

Vad säger du för att imponera på någon?: Jag försöker oftast vara mig själv, sen blir jag ofta lite nervös när det är någon man gillar ^.^
Hur imponerar man på dig?: Man är helt enkelt sig själv, har sin egen stil, är bra på det man gillar att göra, och ser inte ner på andra. Sen älskar jag verkligen brittiska människor, man kan börja prata med dem fasten man aldrig träffats förr. Jag älskar att träffa nya människor som faktist själva tar kontakt.
Brukar du skratta för dig själv?: Det händer ganska ofta, antingen ser jag eller läser något roligt på datorn haha, eller så skrattar jag ofta åt mig själv för att jag är så knäpp och om inte annat skrattar jag sjukt mycket när jag ser på Scrubs, dem förgyller mina kvällar :)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Det angår tyvärr bara mig =) Hihi!
Var bor du?: Göteborg.
Trivs du där?: Jodå, jag är glad att jag bor i just Göteborg, det finns så mycket kul här. Men därimot skulle jag mycket hellre velat bo i London. För där händer det så mycket som har med mina intressen att göra. Det är just i det landet som jag alltid får träffa mina mates, vilket jag gillar. Vi bor aldeless för långt ifrån varann.
Äger du några converse: Jag äger faktist två par som jag dock inte använder så mycket.

Sprit, cider, vin eller öl: Där är det nog blandat, jag gillar öl, jag gillar cider, men min favorit är nog Redbull/Vodka drinken.
Brukar du bli för full: Det händer sällan!

Är du allergisk mot något: Inget som jag vet.

Hur svarar du i mobilen: Beror helt och hållet på vem det är som ringer, men det blir väl oftast något roligt uttryck för hej :D 

Antal timmar sömn inatt: Ca 10.

Brukar du komma i tid: Jag har varit väldigt dålig på det, men försöker verkligen förbättra min onda vana. För det är inte särskilt fint att komma försent...
När mår du bra: När jag är i London, kan göra precis vad jag vill, bara tänka på mig själv... Det är då jag känner ett sorts lugn. Men där jag absolut mår som bäst det är på McFLY konserterna, att bara stå där framför världens bästa killar och sjunga med till världens bästa musik. <3 Det är livet.

När blev du fotad senast: I lördags tror jag, och det var bara av lilla Camilla.

Hur känner du dig nu: Mätt- käkade precis Pizza, det var verkligen längesedan sist!

Vanligaste färg på dina kläder: Jeans kan jag tänka mig, men jag är väldigt varierande.

Vad tycker du om fötter: Har väl inte någon åsikt om det, men "välvårdade" skall dem vara :)

Vad saknar du: Paps.

Hade du en bra kväll igår: Den var helt okej, man skall inte klaga!

Favorit dryck på morgonen: Kaffe.

Rakar du benen: Jadå.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Det varierar helt, någongång efter Scrubs iallafall.

Är du blyg?: Nej det kan jag inte påstå, men visst ibland kan väl hända.

Sysslar du med någon idrott: Ridning, fast det är mest som ett intresse som jag gör när jag har lust.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag.
Har du spytt offentligt: Det har hänt.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ta mig en dusch hahaha ;)

Är du nöjd med ditt liv: Visst önskar man att saker vora annorlunda och mycket bättre, men man skall inte klaga och jag trivs väl såsätt. Känner bara att det är dags att ta tag i livet, för nu börjar det på riktigt.

Är du bortskämd: Nej det tycker jag inte att jag är, men jag har det bra.
Vad gör du i morgon: Det får vi se.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Jag måste nog vara geeky nog att säga McFLY, dem har fötterna kvar på jorden fasten dem skulle kunna flyga till månen.
Vad längtar du till?: Sommaren och alla konserter jag skall på :>

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja det tycker jag att jag har!

Vad använder du för shampoo?: Oh det är alltid olika!

Hur gammal är du: 17, fyller den 28 maj.

Tycker du om någon just nu: Såklart :)

Gröna eller röda äppeln: Båda funkar, men just nu älskar jag röda, söta och VÄLDIGT knapriga!

Gillar du golf: Inte något jag sysselsätter mig med, men visst är det kul att spela lite minigolf på sommaren.

Vilken tid gick du upp idag: 10.30

Har du sovit i din egna säng inatt: Yepp!

Har du strumpor på dig nu: Ja, vita.

Är det okej att gråta: Mer än okej!

När grät du senast: För några dagar sedan.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skaffa mig en lägenhet i London, gå på massor av konserter, och självklart åka på en utomlandsresa och bli sjukt brun.

Bär du glasögon eller linser: No.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej!

Har du piercing: Öronen och naveln.

Vill du gifta dig: Ja.

Vill du ha barn: Indeed.

Solar du ofta: På sommaren och när jag är utomlands.

Är du bra på att laga mat: Ja, jag gillar att laga mat och baka. Inte att städa bort efter mig bara :P
Är du flygrädd: Ja, men det är alltid värt det för flyget tar mig dit jag verkligen vill. & när jag håller i Cameys hand så känns det bra! :')

Hur vig är du: Inte särskilt hahaha!

Är du musikalisk?: Ja det tycker jag.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller en Redbull.

Vilken är din favoritglass: Ben & Jerrys - Doug and Chocolate fudge.

Tror du på ett liv efter döden: Jag hoppas.

Tycker du om sushi: Jag älskar sushi!
Vad äter du helst när du ser på film: Det jag är sugen på, allt från glass, godis till ett äpple!

Har du tandläkarskräck: På sätt och vis, har vart med om att det gjort otroligt ont flera gånger pga av tandställningen. Men jag är glad att tandläkaren finns, för jagblir bara allt mer nöjdare med mina tänder för var dag!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska.

Vilken ögonfärg har du: Grön/blå/grå, jag vet int riktigt.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja. Det är hemskt! :(

Biter du på naglarna: Nej...

Röker du: -

Hur ofta tränar/motionerar du: Jag hade velat träna mer än vad jag gör, men ingen som vill träna med mig. Så det blir väl mina dagliga promenader och ridningen.
Senaste låt du hörde: The Script- The man who can't be moved.


Because the tension's like a fire.



Just nu sitter jag på jobbet, tolv hundar att passa :) Samtidigt dricker jag lite kaffe, lyssnar lite på 'The Script' och imellanåt kollar jag lite på videor på youtube. Jag gillar denna, den är vacker :'>
 X

The english way.

Hahahaha! Loggade in på bilddagboken en snabbis, fan vad jag garva när det stod "Starfighter" med stora bokstäver på högersidan. Alltså, minnen! Jag kan berätta lite snabbt.... Jag, camey & ema hade vart på en spelning och sett Fightstar med fler band. Så hade vi inte sovit på långt över ett dygn, värt att nämna! Iallafall så satte vi oss på en Subway efter spelningen, det var typ mitt i natten och party människor överallt!!! (Detta var i England btw...). Så typ kom det in ett gäng med brittiska killar som vi satt och snackade med, så frågade dem vad vi just gjorde där. Så skulle jag berätta att vi sett Fighstar, men det blev helt fel och jag sa STARFIGHTTERS! Alltså seriöst, hur borta är man inte om man säger fel på detta? Så sjukt pinsamt var det iallafall. X


Coz you never not beautiful.

Heya!

Vilken underbar dag! Just nu sitter jag ute på verandan med en Redbull och banan bredvid mig. iPoden spelar hög musik och jag solar lite smått ^___^ Visst är det härligt nu när våren kommer? Att man redan kan få färg är så mycket roligare.Idag vet jag inte riktigt hur jag skall göra, antingen vara med Camilla eller gå på ett släktkalas... Hmm....

Jag saknar Linn, hon är bra. Fick ett mejl som jag aldrig trodde existerade i dessa dagar. Det kändes...... Bra... Eller rättare sagt som att allt kan lösa sig. Så aldeless strax skall jag skriva något till henne med! Hon tyckte jag skulle lyssna på en låt, visst har jag hört den men nu betyder den något :) Så tänkte att jag lägger upp den här. & I miss you hun!



Fascination is just the way we feel.

Idag vaknade jag hos Camilla, vi åt en god frukost sedan började vi gå hem till mig där vi käkade lite nudlar, kokade kaffe som vi sedan tog med oss ner till stallet. Det blev en härlig ridtur i det underbara vårvädret. Varmt och helt vindstilla! :)

Sen så gick jag hem till mig och tog mig en väldigt behävlig dusch, städade lite och sedan blev det hög musik och fixa iordning sig. När jag var klar med allt dök Camilla upp. Jag lagade en god middag till oss, vi lyssnade på massa gammal musik från år 2000. "VI VILL HA MÅL MÅL MÅL, MERA MÅL" lalala. Ni fattar. Jätte trevligt hade vi det, dansade runt med RIKTIGT hög musik :D Sen efter det mötte vi upp en kille, Vaddish, på busshållplatsen.... Det var en trevlig kväll. Nu är jag helt död, trött som en gris. Har pratat lite med både Axel & Linn på msn, dem är i USA. Saknar allt gott folk ^^) Här kommer lite bilder från kvällen, enjoy! <3 X





 

Friday night.

Fredgen spenderades hos Camilla, vi flyttade alla hennes grejor till hennes nya rum, vilket var väldigt jobbigt! Men för att hålla humöret uppe så hade vi på musik och drack nästan 1 liter coke var. Med lite kortspel imellan. Sedan sov jag över där, fan vad ofräsch jag kände mig!!! Men men sånt är livet kul får man ha! Haha :) Här kommer en bild på mig och min lillasyster Selma som skulle på sitt första dagis/skol disco.



Girl, we'll take the world by storm.

Hello!

Jag är vaken, jag har ätit frukost, jag har varit ute i den underbara solen.... & allt känns bra. Nu skall jag strax fixa mig lite, eller rättare sagt sätta på mig några bättre kläder och slänga på lite maskara. Sedan skall jag jobba en liten stund. Jag måste bara säga att jag blir så glad varje gång jag öppnar min mejl och har fått ett långt mejl från Chrille :'> Det är alltid lika kul att läsaom vad som händer där borta, ute till havs vid USA. Dem verkar ha det jätte bra, och herromdagen var dem med om en Tropisk storm som bara hade kommit från ingenstans och varade i några minuter. Lite läskigt att dem satt inne i Byssan, så bara guppar hela båten till, dem är i en storm och så försvinner det lika fort.... Bara dem kommer hem hela så är jag glad, och jag saknar dem!

Igår bad jag mamsen köpa med sig en Redbull till mig, men så kom hon hem med ett sådant 4-pack?! Jag blev glad, och idag tog jag mig en sådan till frukost efter kaffet. Så känner mig pigg :)
X


Always attract.

Jag tål inte den människan, du förtjänar inte den uppmärksamheten flicka lilla. Inte alls. Du är falks, det kommer folk inse sen. Gah! Usch och fy och bläh!

Tar ut mina aggretioner :) Mohaha! I'm evil sometimes, nej men kände bara att kladda lite så att jag inte glömmer vad jag skall berätta för Camilla'Camilla sen. Hon vet vem jag menar. X

Six feet under the stars.

En jobbig morgon. Jag skulle ner till hästarna för att stänga ut dem i hagen med mat och vatten. För deras grann häst och även bästis skulle avlivas. Men sen fastnade jag där för det blev ändrat med vissa grejer. Så fick se när han tog sina sista andetag. Det var jobbigt, men det kändes ändå som att han får det bra såhär. Agneta tar hand om honom på andra sidan.

Nu lyssnar jag på lite musik, hade helst velat sätta mig ute i solen och få lite färg. För den tar faktist! Men det blåser lite kyligt så håller mig nog inne iallafall. Skriver här lite senare. X

Open up the dirty window.

Camilla'Camilla ringde precis, jag saknar henne! Tänk om våra drömmar kunde bli sanna? Kanske, kanske...
Vi måste kolla upp allt, kanske imorgon när jag ringer digggg! För det gör jag när jag vaknat, hmmm undrar om du sover då kanske? Maha! :)

Annars över till mig dag. En ren helvettes dag. Tårar hit & dit. Men vad gör man? Livet är orättvist! Jag önskar att någon kunde bygga mig en tidmaskin, så att jag kunde hoppa tillbaks i tiden. Göra saker ogjorda. Eller leva om ett underbart ögonblick. Men det lär jag aldrig få göra, hur mycket jag än önskar. Ibland slutar jag att tro på min teori, "att allt händer av en anledning". För ibland kan jag inte se en mening med saker som händer. Hur ett liv kan försvinna från en så fort, ett liv som kanske inte ens har fått börja leva sitt liv än. Påvägen hem från Camilla kollade jag upp på stjärnorna och undrade...

- Är det sant att dem som dör runt omkring en är som en skyddsängel? För just nu känns det bara som att människor och djur dör hit och dit. Men ingen skyddar mig? Ingen skyddar mina kära. Jag undrar och kommer nog aldrig få mina svar. Jag blir så less på allt, hur skall man orka ta nya tag? När man precis börja komma på fötter så snubblar man igen, för just nu känner jag att inget posetivt alls händer. Bara negativt efter det andra. Jag saknar dig Bäbis, du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag har en hemlighet med dig som ingen annan vet. Tänk att ena sekunden har man någon där, den andra sekunden kan någon bara sluta andas.

 Nu skriver jag bara massa tråkigheter, men det är väl det min dag bestått av. Jag mötte upp Camilla, vi åkte med hennes mamma, systern Anna och hennes månaders dotter Emilia till ICA Maxi och handlade. Sedan hem till Camilla, göra egna Semlor, göra egna hamburgare, dricka lite Kaffe, spela lite kort, se på en film som hette något med Bangkok.... Det var trevligt, fick mig på andra tankar. Sen en lång promenad hem i mörkret där tankarna igen dök upp, när man gick där under alla tusentals stjärnor. Tänk ändå hur få stjärnor vi ser här på land! Ute till havs är hela himlen täckt av stjärnor, det känns som att vara i en glaskula. Just i den glaskulan befinner sig hela underbara Gunilla gänget just nu. Jag saknar dem, och igår fyllde Chrille 19 år.<3 X


Say that you love me.

Min kväll med huvudvärk och en rejäl förkylning kommer spenderas i soffan tittandes på "My name is Earl" & "Scrubs"... Jag bara älskar Scrubs, JD är så sjukt charmig och jag blir alltid på bättre humör av att kolla på det programmet! Sen så verkar allt lösa sig lite... Jag kommer eventuellt ha ett jobb i sommar som servitris, så då får allt Chrille & Axel komma så jag kan servera dem öl mohahaha! Nejmen man kan alltid hoppas och se ^__^ Sen har jag fått mejl, kan få ett jobb i England i Augusti med. Så får se hur det blir med den saken! Men mest av allt skulle jag bara vilja ta min resväska, packa ner Camilla, hyra oss en lägenhet och ha ett normalt jobb i LondonT. (Ems med såklart, men hon måste ju gå klart skolan)! Nu skall jag slänga mig i soffan, ha en fortsatt trevlig kväll! X



Even though she doesn't believe in love.

Idag är det helt enkelt inte riktigt min dag, mår inte alls bra! Jag vet inte vad allt kom ifrån, men efter att jag somnade igår klockan 18.00 så sov jag fram tills 09.00 idag. Okej, vaknade antal gånger av att jag inte kunde andas..... Undrar om jag ens sov i natt, jag har ingen aning! Usch säger jag bara, det var ingen rolig natt! Detsamma idag har jag inte gjort något alls, bara sovit och sovit lite till. Har en hemsk huvudvärk och är riktigt förkyld. Det suger! Längtar inte alls tills jag måste gå ner till stallet. Nu skall jag noga försöka resa mig upp utan att känna mig yr! För känner nog för en kopp varm Oboy! Tänkte bara skriva här så ni vet att jag lever. Adios amigos. X

Woke up from dreaming.

I lördags när alla hade åkt hemifrån så satte jag på riktigt hög musik - McFLY såklart, sen sprang jag runt i underkläder, dansade lite och fixade mig samtidigt. Sen dök Camilla upp. Vi spelade kort, drack Kaffe och åt lite mörkchoklad till det. Vid 22.20 började en jätte söt film på tv, som vi kollade på. Innan vi skulle sova skulle vi gå en liten sväng med hundarna på tio minuter... Men vi fick ett flipp och gick en runda på 7 km, inte nog med att det var långt. Utan vi gick i en skog, över ängar mitt i mörkret. Puh! Men det var mysigt ändå och vi var väl hemma efter 02.00 någongång, sedan somnade vi gott.





Igår vaknade vi tidigt, vid 09.00 tiden... Camilla sov som sagt över här! Vi åt en god frukost innan vi begav oss ner till stallet. Vi var ute och red en sväng i det underbara vädret, sen var vi hemma hos mig igen vid 14.00. Då käkade vi en jätte god middag, och sedan fortsatte dagen med kortspel och Kaffe innan jag följde henne en bit hem. Vid 18.00 somnade jag i sängen, mådde sjukt illa.




X


Never not beautiful.

Tänkte bara säga att ni kan följa mig på Twitter om ni vill, skaffade en sådan för ett tag sedan!
Så nu har jag till och med satt in den på menyn i bloggen.... :) X

It means no worries for the rest of your days.

Nu skall jag fortsätta min chilled kväll framför the tv.
Klockan 00.30 skall jag ringa ett samtal till London för att höra lite skvaller,
fan vad jag ser fram imot detta :') Hihi! Det skall bli så skönt att höra din röst, buddy! Coz I miss you. X

Nu fortsätter mitt tänkade med - H A K U N A  M A T A T A  !

Black book.


Snyggt från Black Book, http://www.bbook.se.

But dreams only last for a night.



Man blir lite sugen på att klicka på knappen - buy.
För visst är tishan riktigt nice ändå? Lite vårig och så ^_^
Men om jag någon gång skulle klicka hem denna, så skulle jag dock
beställa den i kill storlek då jag gillar dem bättre, inte så tajta :)
X

Please don't take him just because you can.

 


The rest is still unwritten.

Har precis varit ute på en promenad med Bosse & Maya... Snön börjar dock smälta bort lite. Men jag vill ha vår och värme! Nu sitter jag här vid datorn, känner att jag börjar bli lite trött. Men det får jag väl vara då! För det blir inget med att sova, skall ta det lugnt nu sen vidare ner till hästarna. Här kommer en kass bild på mig och hundarna.






Live your life with arms wide open.

Smile.



Hur söt är inte Lily Allen? Och hur kool är inte hennes tatuering? Kolla nagellacket, snyggt!

Nu skall jag på promenix med hundarna i den "härliga" snön, okej den är fin och mysig. Men jag vill ha vår.
X

Watching every day that goes by, I miss you much.

Hey hey hey och hey!

Damn vad det snöar ute, sjukt mycket snö och snö flingorna är äckligt stora... Idag har jag inte gjort särskilt mycket, funderat lite på hur jag skall göra med mitt liv. Helst av allt skulle jag bara vilja vara i London just nu. Men jag är säker på att camey har det hur bra som helst där! Hon kommer få berätta allt när hon kommer hem.  Fick ett mejl av familjen jag egentligen skulle vara hos nu (aupair i London)... Hon skrev att jag kunde komma i Augusti om jag ville... Men jag vet ärligt talat inte riktigt efter allt som hände. Sen hade jag helst velat börja snarast möjliga. Men det är ett förslag, men isåfall hade jag behövt ett jobb här tillsvidare. I have no idea!

Annars så kom jag precis hem från en promenad, pratade med Camilla i telefon samtidigt. Så nu sitter jag här och dricker ett stort glas vatten, yum! (A) Sen kommer mamma hem med nudlar, fan vad gott! Det skall jag vräka i mig. Nej men nu skall jag lyssna vidare på lite musik <3 Ha en fin kväll, kanske återvänder hit sen. X

Girls do what they want.

Har precis varit ute på en promenad i nästan en timma med Bosse & Maya. Det var hur mysigt som helst, riktigt vår väder! Jag satte bara på mig en tjocktröja, halsduk och mina Uggs - och jag frös inte ens! Helt underbart! :'D

Här kommer lite bilder på Bosse bus och Maya piraya.






X

So good you've got to abuse it.



Goodmorning sunny day and all of you!

Här sitter jag, solen skiner, och musiken är på riktigt hög volym i högtalarna. McFLY såklart! Huset nästa hoppar mohaha! Till detta dricker jag självklart en kopp kaffe, åh så härligt!

"Oh coz if your feeling happy, That's the place to let it show"

Just den texten spelades precis, smile smile smile....
X

Happy birthday to Emma, happy birthday to you!


e m a  1 7  å r  .

Ohyes indeed, happy birthday to you! <3

Right round, right round.

Måste börja med - oh oh oh oh oh ! Jag har saknat min Kira'baby <3

Kan inte vara arg på henne längre, hon sover med mig i natt!

Jag har bestämt att vi skall mysa ner oss i sängen och titta på en film, innan jag kommer somna av trötthet efter allt skratt jag lämnat ifrån mig x'>

Jag och Camilla åkte till Sahlgrenska akut idag, fast innan det så åt vi på Mc'Donalds, yum! Sen satt vi på akuten i fem timmar och herregud, vilken tid! (Tog dock en fika på Pressbyrån, latte & kanel bulle).. Min dag började med dåligt humör och slutade med riktigt jävla bra! =)

Ni som känner mig vet nog att när jag är rastlös för länge så slutar det med att jag istället dampar och får värdlens skratt anfall, skrattar lite lagom mycket åt mig själv! Vill ni att jag skall berätta lite? KEY :P

1. Vi satt på spårvagnen påväg mot Nordstan. Så pratar vi om Semlor, fan vad sugna vi var på det.... Hade läst en artikel i en tidning med Wienerbröds Semlor.... Såhär fortsatte konversationen....

Camilla- Åh, vi borde baka Parisare någon dag (ni vet sådana bullar?).

Jag- Ohja, jag vill ha feta Parisare, vi kanske borde åka till Paris och skaffa oss sådana?

Camilla kollar på mig konstigt- Jag vill inte ha en fet Parisare!

Jag- Men hade inte det vart gott? Fan vad sugen jag är på korv (vi åkte förbi en korvkiosk)..

Camilla- Åh Wienerkorv hade inte varit fel.

Jag- En fet Wienerkorv, fan vad gott, emn då måste vi ju ta en sväng förbi Wien efter vi vart i Paris. Så kan vi komma hem lyckliga med en varsin fet Parisare & fet Wienerkorv. Mohahahaha!

- Slutade med att vi båda skrattade så mycket att tårarna rann ner för våra kinder.

Sen börjar jag cepa lite till.... "Men titta stan i stan, vi är i Nordstan du vet stan i stan".

Väl där tog vi oss till busshållplatsen.... Så när vi står där, jag fortsätter dampa... Så hör vi en tjej och ett fyllo bråka....

Tjejen- Du får fan ingen cigg av mig!!

Fyllot- Käften!!

Tjejen- Stick!

Fyllot- Käften!

Tjejen- Men stick då!

Fyllot- Jag har inget att sticka med...

Två sekunder senare känner vi båda hur någon tar oss på axlarna, så går vi undan. Yes fyllot! Oh little man, drunk to!

På bussen påväg hem vinkade jag till alla bilar bakom, fan vad Camilla skämdes hahaha! :'D Gud ibland kan jag verkligen vara barnslig :P

X

Damn I'm angry.

Om någon undrar så är min dag helt förstörd! Just nu är jag så arg att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Min "älskade" lilla Chakira har bitit sönder mina hörlurar till iPoden och bitit på mitt snygga fodral. Alltså JÄVLA äckel hund :( Jag har aldrig varit arg på henne men nu är jag tro mig fan det. Sista gången hon fick sova i min säng! GAAAAAAH!

JÄVLA SKIT! Jag som skall ta den jävla fanskaps bussen in till Salhgrenska, hur klarar man sig utan musik? Kanske skall få vänta i tjugo år med, vad fan skall jag göra under tiden. Ursäkta mig! Men fan vad arg jag är :(

Chakira betyder dock mer för mig än min iPod, men den har jag med mig vart jag än går och vad jag än gör! Jag lovar er allt jag äger går sönder! Jag kommer aldrig hinna köpa nya hörlurar idag, och vem f*n har lust att lägga ut sina pengar på det när man för några timmar sedan hade ett par hela? Nejfan vad arg jag är! Jag som vaknade imorse av att jag i drömmen tappat min jacka i en 100 m djup pool där min iPod låg såklart. Så vaknar jag och tänker "det var bara en dröm" och självklart händer då detta! Ceppppppeeeeeeeeeeeeee hund. Idag tänker jag uppföra mig som en treåring, inte prata med henne!

X

Pinch me I must be dreaming.

Oh happy day -  o h  h a p p y  d a y  !

Nejmen en himla ärlig dag idag, vaknade tidigt, ringde Camilla sedan möttes vi upp i stallet vid 10.00 tiden. Det här gjorde vi uder våra tidigare dagar. Men nu kanske det kommer tillbaka. Kanske att man kan få tillbaka sin kropp, sin motion, och sitt intresse för ridning. Anyways, himla skönt var det att bara komma ut och ta en liten snabb galopp och sedan komma tillbaka från ridturen och fika med kaffe & bullar. Yum!

Haha när vi skulle fika kom en jätte gullig kille (närmare 75 år?) mohaha in i fika stallet och gjorde oss sällskap. Seriöst väldigt trevlig man! Han ursäktade sig lite, undrade ifall vi blev skrämda över att han gjorde oss sällskap. Nej nej nej självklart inte svarade vi utan att tänka mer på det. Sen sittar Camilla där bredvid han, jag står och fixar med kaffe bryggaren, kollar tillbaka mot Camilla och mannen, ja mannen står då i sina underkläder, som jag inte riktigt var beredd på. Nej, fick allt hålla för munnen för att inte skämma ut mig mer! Tyckte det var lite gulligt, han skulle bara byta om och det var det han frågade oss om. Så att vi inte skulle dö >_< Men han var så söt, han berättade att han träffat sin fru när dem både var 15 år. Sedan dess har dem varit tillsammans. Hey? Hur gulligt är inte det? Det är något som få får uppleva, att leva med och älska någon i hela sitt liv. Sjukt gulligt!

Sen var det begravning för Agneta som gått bort, jag var tyvärr inte där. Men det är enormt tomt utan henne och hon är saknad! Vi skall ta väl hand om Sanni. R.I.P.


Över till annat, jag låg och pratade med Camilla i telefon förut när jag badade.
Här kommer en del av konversationen:

Jag: Ja, det kan ses som ett dilemma...

Camilla: Vaddå dil??? Vad sa du?

Jag: Dilemmmmmaaaaaaa.

Camilla: Ja, du menar det ordet som var med i en sång om Jesus?

Jag: What?

- Tyckte det var lite roligt, vad fick hon liksom Jesus ifrån xD Lilla gumman.

Jag har iallafall spenderat min kväll framför tvn. Kollade på ett program som heter "Raw" fan vad jag garva, sjukt kul! Sådant där komiker program, svenskt... Verkligen roligt mahaha!

Så nu bärjar Scrubs om 5 minuter, kanske dags att springa tillbaka till soffan?


Nighty night night XXX

But it's time to face the truth.

Jag berättade ju att jag tonade håret & klippte det, och yes en mycket bra bit på längden. Känns så kort nu :P Men mitt hår växer som ogräs så det är snart lika långt igen :)

Här kommer bild iallafall!



So listen up.

Hey hey & hey!

Jag vaknade redan 09.20 av att min lilla Chihuahua named Chakira hade vaknat och busade runt, men innan jag hann gå upp somnade hon på min axel. Så vi sov vidare en stund till. Så nu har jag vart uppe i ett par timmar. Ätit frukost och vart i stallet. Just nu lyssnar jag på konstiga människors bra musik :) Mohaha! Så skall strax leta fram min iPod, sätta på hög volym och fixa iordning mig lite så jag kan känna mig snygg haha! Har fan gått osminkad jag vet inte hur lämge nu? Men visst känner man sig duktig, smink är ju inte hela världen liksom ^___^ Good girlie!

Återkommer hit sen, kanske med lite bilder!
XOXO

An empty chair at all the tables.

Har suttit och kollat på en film med Brad Pitt & Bruce Willis, orkade dock inte kolla klart... Men damn vad bra Pitt är! Så nu sitter jag här, kollar runt på lite snygga kläder. Vill sjukt gärna ha plagg med nitar, och lackade tights. Sjukt snyggt! Men nu skall jag ta mig ett varmt och skönt bad. Skall faktist försöka ta mig upp i tid imorgon :) Kanske vräka i mig lite mer chips och choklad mohaha, fan vad längesedan det var jag åt chips!

Every breath that you remember
Pictures fade away, but memory's forever



Åh kommer ihåg i vintras när camey, ema & jag såg NFG.
Så spelade dem Sonny, jag dog lite. Det var verkligen min Gunilla låt förra våren :)

Every breath that you remember.




Public enemies.


J O H N N Y  D E P P
-tillbaka i denna filmen 2009.

The boy who saved the world.

Jag och min lillasyster bakade muffins ikväll, tänkte lägga ut receptet :)

Recept:

200 g smör
4 st ägg
3 dl socker
2 tsk vanillin socker
4 dl mjölk
4 tsk bakpulver
1 nypa salt
frysta blåbär
blåbärs sylt
nutella
kakao

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg,socker och vanillin socker pösigt.
3. Smält smöret och rör ner, rör sedan ner mjölken.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en egen bunke, rör sedan försiktigt ner detta i smeten.
5. Ta fram ca 16 formar fyll dem till hälften och lägg i en klick nutella, sätt in i ugnen.
6. Häll ca 3 dl frysta blåbär i en bunke, blanda sedan ner 2 msk blåbärs sylt och 1 msk socker.
7. Häll nu pp smet i yttligare 16 formar, klicka sedan ner blåbärsröran i varje form.
8. Ta resten av smeten, tillsätt kakao, och fyll sedan resten av smeten i nägra formar (ca 10 st).
& vips så har du fått cirkus 42 muffinsar i tre underbara smaker =)




Sjukt goda! Nutella, blåbär & choklad.

Yum, kvällen spenderades framför tvn (Medium), med kaffe och muffins.

Nu skall jag se vidare på Scrubs, nighty night night!
X

Gothenburg eye.


Idag var jag och mamma inne i stan, hämtade mitt pass och tog en morgon fika hos Marika...
Påvägen hem åkte vi igenom stan, så sa jag såhär... Eftersom Göteborg kallas för "Lilla London" så borde vi med ha ett eget London eye. Mamma höll med och vi åkte vidare hem. Nu när jag står och bakar muffins så säger min bror såhär: Vet ni vad, Göteborg skall få ett pariserhjul till sommaren, ni vet ett sådant som finns i London. Dog jag? Ohyes :D

"Göteborg får ett nytt stort landmärke, i klass med The London Eye. Ett 60 meter högt pariserhjul ska lagom till sommaren resas på älvstranden, strax intill Operan och turiststråket kring Göteborgs Marina Centrum. Hjulet, med 42 inglasade gondoler och plats för 336 personer samtidigt, kommer att ge en storslagen utsikt.

När det gäller storleken kan nämnas att Lisebergs pariserhjul är 24 meter. Det stora pariserhjulet i London är 135 meter högt. Attraktionen, som är den första i sitt slag i Norden, ska vara åretruntöppen. Hjulet är just nu på väg från Australien i 24 lastcontainrar och kan vara klart före sommaren."


I feel so tired, put myself into bed.

Idag har jag ärligt talat inte gjort särskilt mycket... Vaknade ganska sent allt detta för att jag hade ont i magen. Sen "jobbade" jag lite, eller rättare sagt hjälpte till. Det var så lite så, Agge! Anyway, efter det hem! Där håret blev aningens kortare och mörk brunt. Spontant eller vad? Skall försöka ta bilder imorgon :) Efter det blev det en snabb sväng till stallet innan jag tog mig hem till Camilla. Där vi spelade kort, drack kaffe, åt Ballerina kakor, Citron muffins och glass. Väl hemma igen kollade jag på en film som heter "Role Models", den vart söt. Till denna blev det änna mer onyttigheter + nyttigheter mohaha. Har ni prövat blåbär, blåbärglass, blåbärs sylt & hackat knaprigt äpple till detta? Sjukt gott.





Här kommer lite random bilder från veckan...


Selma & Glaesir.

Sis & bäbis.

Snö, snö och ännu mer snö kom...

Min vackra Orchide blommor just nu =)

Nighty night peeps!
X

Yesterday you told me 'bout the blue blue sky.

Igår jobbade jag som sagt på hund dagiset, där jag faktist fick tagit några bilder....


Morgonen började med kaffe & Redbull.

Morgon pigg, or not! But happy =)

Vid 15.00 tiden kom mamma med riktigt god mat, självklart spanade jag in Kenzas blogg med =)

Hundarna chillade mellan promenadera...

& thats all about yesterday.


Transformers.



Jag längtar som en liten gris till den 26 Juni, för då får vi se älskade Shia LaBeouf på alla biografer i Transformers ll. 
Här är trailern, och visst blir man lite galen? :') <3 

Ever fallen in love with someone you shouldn't fallen in love with?

Om en timma och tjugo minuter slutar jag, skall bara se till så att alla hundar bli hämtade och städa lite. Sedan skall jag hem yesyesyes, klippa håret och tona det brunt =) Får se hur det blir, lägger väl upp en bild imorgon någongång!

Just nu sitter jag här och lyssnar på Steer Clear, dem är bra, mycket bra! I like ^_^
 

Lord, get me out of this city tonight.

Hello every soul! ;)

Nu sitter jag på jobbet (hunddagis) och dricker en Redbull <3 När jag slurpat klart på den skall jag börja gå på promenad med hundarna, blir nog i tre omgångar... Puh =) Tråkigt nog att det regnar ute bara, och att Kattis inte gör mig sällskap idag. Jobbar från 09.00-18-00. Så om någon som heter Camilla'Camilla inte har något bättre för sig senare så får hon gärna ringa ^____^ Förresten lämnade alla mina vänner från skolan kalla Sverige idag, tänk att jag också skulle vart med? Dem tar flyget till USA, sedan skall dem segla i Carribean, över atlanten och bermuda triangeln. Jag ångrar mig lite, men jag kommer sakna dem och jag vet att dem kommer ha det bäst! För förra resan var bäst, jag ville inte ens lämna T/S Gunilla. Nej fan, lite ångest! Men jag tror jag har något annat som väntar, för att händer av en anledning!Anyway, that's it for now, see yah later aligather.
X

I strip down my dignity.

Linda är vaken, har ätit frukost och håller just nu på att städar medan jag har All Time Low på hög volym i iPoden ;)
Ute snöar det för fullt, galet! Jag vill ha vår nu, så man kan slänga på sig lättare kläder. Slippa gå runt i vinterjackan.... Men men våren kommer väl snart. Sen kommer den efterlängtade sommaren! :D

Imorgon skall jag jobba extra, så vet inte riktigt när jag börjar eller slutar. Efter det skall jag hem till Camilla, vi har inte träffats sedan i onsdags, that's sick man! Nu skall jag fortsätta städa. Lalalala (a)
X

It's the one that I've tried to write over and over again.

Nu skall jag koka mig lite nudlar, tro det eller ej... Men mitt andra paket idag! ;)
Sedan skall jag krypa tillbaka här i sängen och kolla vidare på The Hills, mys!

Jag funderar lite på att klippa mig imorgon och tona håret mörkare brunt igen.
För det börjar närma sig min naturliga hårfärg, det blonda vill fram... & jag trivs väldigt bra i att vara brunett, sen har det väl sina reasons också :) Haha! Får helt enkelt se. Sen borde jag åka och hämta mitt pass som jag gjorde för två veckor sedan >__< Kunde lika väl väntat nu när inte resan blir av. (Söker ny aupair familj). Anyway, sen måste jag förbi tandläkaren igen. Uhhhh, all this shit. :D Night night.
X

And I would kill to make it to the Atlantic.



Another day that I can't face your blue eyes
We are falling apart
and I'm scared to death
You were much worse for the wear and I
Am taking the blame for this


Lord, get me out of this city tonight
Cause you are what made me feel alive
Here I am again, running away from the truth
Just know, that you move me, like I've never been moved


Where castles are made of sand.

Min lillasyster kom in och väckte mig idag, mam hade gjort en stor och god frukost. Jag hade planerat att sova ut men det blev inget med det... Istället var jag uppe klockan 09.20. Så nu sitter jag här och kollar lite på Monkis hemsida.
Alltså, ge mig pengar! Haha =) & jag är sjukt sugen på ett par gladiator med itar på till sommaren...


 

    
    
         


 


RSS 2.0