Rock and roll, baby.


Paramore & You Me At Six, 30 november @ Fryshuset Stockholm.


If you're a bird, I'm a bird.



Nu skall jag göra något som kanske inte är världens bästa när man är på tänk humör haha! Jag skall ta och gå en promenad med Kira'baby. Sen skall jag krypa ner i sängen och kolla på The Notebook, vräka i mig massa Ben & Jerrys plus Marabou nonstop. Errrm, kanske ringa Camilla en sväng med. Peace fellas! X


Hey, don't write yourself off yet.

Det har hänt lite små saker som har fått mig att.. Ja vad skall man säga? Minnas? Sånt man verkligen inte tror skall hända händer. Man undrar varför, och varför just nu? När man liksom har lyckats få bort det mesta från ens hjärta och hjärna. Okej ni fattar säkert ingenting, det är knappt så att jag själv förstår vad jag skriver. Men behöver skriva av mig lite.

Jag vill veta vad som går runt i andra människor huvuden, vad dem tänker. Okej inte alltid, men ibland skulle man verkligen behöva veta. Fast det är väl det som gör att livet blir lite mer spännande? Man måste våga ta risker. Jag tänker alltid - att allt händer av en mening. Ibland är det så sjukt svårt att se vad meningen är. Men oftast så förstår man inte förens dagar, veckor, månder, år.. Senare. Jag vet att jag är jävligt naiv. Nuförtiden vågar jag inte ens inbilla mig saker, eller tänka det posetiva. Utan bara tänka att, den personen ville inget mer än det. Eller den grejen var bara en engångs förteelse, eller varför skulle den personen bry sig om mig eller i ens tänka på mig? I yngre dagar vågade man hoppas eller drömma, inte längre. Jag är naiv, det kommer jag nog alltid vara. Men jag hatar verkligen att inte veta, och behöva gå och grubbla på något som man heller inte kommer få veta. Så det är lika bra att ens börja, jag skall tänka mer på här och nu. Inte framåt eller bakåt. Visst har vi alla sjukt mycket fina minnen, även hemska minnen, eller minnen som var fina men som man bara måste glömma. För man kan väl inte gå och tänka tillbaka? Jag gjorde alltid det tidigare, nu är det inte på samma sätt längre. Men sen säger det BOOM och man är tillbaka på samma spår, nu sitter jag här och tänker igen.

(I know, inget intressant här inte - dock skönt att skriva av sig lite)
& jag borde skriva i min dagbok, den känner sig nog lite ensam.. Har inte rört den sen i september :(


Little girl, you're in the middle of the ride.


Lose yourself in a chemical moment.

Wazzzzuppp?

Kom hem för en liten stund sedan. Spenderade gårkvällen hos Camilla. Mina två små chihuahuor Kira & Minka fick hänga med dit. Det blev lite Idol, en drama film.. Ostbågar, Marabou nonstop, Coke och ett glas rött vin. Yum! Det slutade att jag och hundarna sov över där. För både jag och Camilla är lite sjuka, så orkade inte gå i furtio minuter för att komma hem. Nu skall jag greja lite, äta något, gå ner till stallet, fixa iordning mig. Sen blir det ännu en vila upp sig från förkylningen'kväll  hos Camilla. Kanske basta? Vi får se lite vad som händer.

Btw så var vi på McDonald's i måndags. Där jag och Camilla köpte oss en varsin mega meny.. Ni vet den nya menyn där? Innehöll två Bigmac hamburgare, pommes och en coke. Efter blev det en Kaffe också. Snacka om att vi rullade fram sen haha! Mätta vart vi och vi hade f*n betämt oss för att käka upp varenda liten smula. Tävling mohaha. Men iallafall, peace sålänge!

And I'm back in Wonderland like it was yesterday..


Tycker att världens bästaste McFly's nya myspace layout är fin! & jag saknar verkligen mina pojkar något otroligt mycket. Vill bara stå på deras konsert, sjunga mig stum. Få en liten chock som alltid när dem kommer ut på scen, värlens finaste. Känna hjärtat bulta miljoner gånger om, sekundrarna innan dem kommer ut. Sedan bara stå där och vara världens lyckligaste samtidigt som man sjunger med till världens bästaste musik. Finns inga ord för hur mycket jag längtar tills nästa gång. Stå där hand i hand med Emma och Camilla'Camilla.


hehehe,.

Hemma, full, trevlig kväll. Sova, sängen skriker eftter mig. Magen skiriker maaat. Orkar inte tvätta bort sminket, måste.. Godnatt, glömde kameran! Camillas vart dock med, men tror knappast det blev några på mig. Lovar kommer ta bortg detta inlägget imorgon, och skratta åt mig själv. PUSSÄNNA&S^Å!

I need this memory to keep me strong.


The Audition - It's gonna be hard (when I'm gone)

Three cheers for five years.

Efter att dagarna bara seglar förbi och jag knappt kan komma ihåg när jag var sminkad senast...

Så är det verkligen på tiden att det händer något kul imorgon. Det verkar som det blir en kväll att se fram imot. Äntligen fixa iordning sig lite, och känna sig som en människa! Inte bara en liten Linda som smyger omkring i luff kläder, utan smink, och håret flätat i en utbakad fläta. Om dagarna som gått denna veckan så har det i princip inte hänt något alls. Varje dag har sett likadan ut. Vilket jag verkligen inte klarar av. Man undrar verkligen vart livet skall ta vägen. Tänk den dagen man har en egen lägenhet, åh vad jag längtar. Just nu saknar jag London något otroligt mycket, speciellt efter att ha läst lite i camilla'camillas blogg.. Hehehe, jag är hennes trogna fan! Saknar dock Ema's blogg lite ^_^ Vart tog du vägen vännen?! Nejmen ibland har man inget att skriva om, men jag trivs med att ha en blogg att vända mig till. Så den hänger kvar mohaha. Okej över till annat.. Jag har lite stuffs jag måste sätta igång med, behöver lite pengar dock. Har sett ett par sjukt snygga skor som jag vill ha, sen vill jag hemskt gärna ha ett par lackleggins som hänger i min garderob och en blå skjorta. Måste ha! Hihi.

Nog skrivet, skall försöka att inte glömma kameran imorgon.. Kanske ta en dagens outfit? Om allt går som planerat vill säga. Peace! 


What goes around comes around.

Har ni inte sätt Johan Falk filmerna? Se dem! Såg just klart trean och fyran. Så nu är det bara femman och sexan kvar.. Längtar hehehe. Såg även att en av skådespelarna Joel Kinnaman skall vara med i en annan film "Snabba cash" som kommer på bio i januari. Lätt ett måste att se. Wtf! Vad sitter jag och skriver? Linda som alltid dissat svenska filmer, alltid tyckt det vart ovärt. Except från Beck då såklart. Hehe, nejmen fan! Bra är dem faktist, gillade dock inte fjärde filmen lika mycket som de tidigare. Fast den är bra!

Lisa, eller rättare sagt Frank Wagner skall det vara. Han är grym! :>
Här kommer lite från filmen blandat med en intervju från Joel Kinnaman;


He who holds the key, can unlock my heart.


Vi alla behöver vår egen nyckel.


My only weakness is you.

Nu har jag tittat klart på Johan Falk 1&2. Helt okej faktist! Väldigt spännande att titta på då det är inspelat här i Göteborg. Man liksom känner igen sig hela tiden :) Är det bara jag som tycker att vi svenskar börjar komma igång lite i filmvärlden? Liksom Walander, Kommissarien och havet, Beck (har dock alltid funkat), Män som hatar kvinnor, Johan Falk... Ja ni fattar kanske ^.^ Som sagt se Johan Falk filmerna om ni inte sett dem. Själv ser jag fram imot trean och fyran. Tyckte även att jag såg att det skall komma eller finns? En femma och en sexa. Skall bli kul att se.

Annars har jag spenderat nästan hela dagen hemma. Tänkt väldigt mycket. Blivit sugen på att bli polis (alla skrattar lite).. Nja, helt enkelt tänkt endel på livet och vart det skall ta vägen. För just nu är jag inte nöjd. Jag vet att jag kunnat sköta skolan tjugo gånger bättre, men det var helt enkelt inte rätt tid eller rätt inriktning. Ibland händer något i ens liv som gör att allt vänds upp och ner. Ni som inte varit med om något sådant kan verkligen inte förstå vad jag menar. Just därför irriterar jag mig något stort på dem som inte kan förstå. Dem som tycker att man är lat, en loser, eller what ever bara för att man inte går i skolan. Jag är inte glad över att sitta här, men inte redo för något pluggande heller. Jag skall se om jag kommer någon vart. Annars så är det att komma upp rejält på fötter igen. Men det gäller bara att finna det man verkligen brinner för. Det finns massor jag hade velat bli eller jobba med. Men allt är för komplicerat just nu. Men detta skall lösa sig. Jag skall skärpa mig och få tillbaka den peppen jag hade ett tag. Jag känner mig verkligen inte redo för vuxen livet, det är liksom något som fattas. 

Men kanske att det bara en höst depp som kommer fram nu. När solen inte skiner på samma sätt.
Okej nu bara mumlar jag och borde verkligen sova. Så jag kan komma upp i hyffsad tid imorgon. Måste skärpa mig och komma in i bra vanor igen. Sov gott, peace.  

tomorrow's just a song away.



Är det någon mer än jag som redan har börjat längta till Halloween? Åh, detta året vill jag vara riktigt grymt utklädd. Detta året borde Halloween bli något extra. Det jobbigaste av allt är att hitta något man vill vara utklädd till. Visst ploppar sjukt mycket idéer upp i mitt huvud. Men helst skulle man kanske vilja se hyffsat bra ut med tanke på att man lär gå ut?! Det hade ju varit sjukt kul att vara jokern eller något sådant, fast som tjej så blir det väl inte lika kul. Hmm ^.^ Något lär jag väl komma på. Men hey, det är ju inte särskilt långt kvar.. Något jag alltid gillat sen jag var liten är vampyrer, liksom Buffy the vampire slayer till Twilight...... Men som det alltid blir, om jag sitter och längtar till något så slutar det alltid med att bli misslyckat. Kanske att man skall planera något bra eller inte planera alls? Skall fundera vidare lite på Halloween nu. Moahahaha! >_<


Baby are you down, down, down, down, down?

Har spenderat större delen av dagen i soffan framför tv:n. Har haft världens huvudvärk på vänster sidan, satt liksom i örat och ögat. Men efter antal värktabletter så är den nu ganska borta. Mammie och min lillasyster hade bakat kanelbullar, så antal av dem har jag vräkt i mig idag. Samt Nougatkakor, yum! And alot of coffee ofcourse! Heheheh. Så det är väl det som hänt, förutom att jag och min syster satt och kollade på två filmer nu på kvällen. "Dreamer" och sedan Bambi 2. Jag älskar Disney, det är inget fel på att ta fram barnet i sig själv. Visst kommer vi alla sitta där 80 år gamla och fortfarande dra fram någon Disney film då och då? Jag och Camilla har pratat endel om att ha en sådan kväll. Kolla på Skönheten och Odjuret, Tönrosa och massa andra Disney filmer. Anyway nog snackat om det. Kira somnade i mitt knä förut, och när jag skulle resa mig och lägga henne bredvid så vaknade hon till. Hon såg så himla trött ut och hade bara öppe ena ögat. Hon verkligen försökte att kolla men det gick inte så bra. Gud vilket gott skratt jag fick mig. Hon är för söt min lilla baby.

Annars så har inte helgen bestått av särskilt mycket. I fredags var jag och Camilla och såg på bio. Det blev filmen - The timetraveler's wife. Bra film! Sen vandrade vi runt lite på Avenyn, pratade lite med en kille (Morgan) från Australien. Självklart blev det McDonalds under kvällen med. Senare kom Magnus och hans kompis och hämtade upp oss, så åkte vi runt i deras bil både till Kärra och Eriksberg med musiken dunkandes. Kvällen var helt okej. Sen hände en del saker, så jag har fått använda min kompis sida hela helgen. Bara funnits där liksom. Så mycket mer än så finns inte att säga. Nu skall jag ut och gå en sväng. Peace!

You could be a sweet dream..

or a beautiful nightmare.


Her heart beats red wine, my toxic valentine.


Toxic Valentine - All Time Low


Låten kommer vara med i soundtracket till filmen Jennifer's Body. Där Megan Fox har huvudrollen. Samt att Adam Brody, Amanda Seyfried och Johnny Simmons också är några av skådespelarna. Filmen har premiär den 4 december 2009. Här kommer trailern;




Habba babba?


Okej jag tror verkligen att jag börjar bli riktigt trött nu. Sitter här och garvar ihjäl mig! x']
GOD NATT!


Wouldn't you like to come with?



Sabinas video från i sommras innan McFly skulle börja spela... Rochester 17/7-09.


I can't get you out of the sunlight.

Nej funderar starkt på att ta en promenad i stormen, hehe! Fan här i Göteborg har det både regnat och haglat som fan idag! Men nu blåser det bara något enormt, så en promenad borde funka. Blir galen på mig själv när jag aldrig lär mig. Varför skall man alltid gräva i gamla minnen? Kolla på videor/bilder som man vet att man inte borde se på. Well, det är väl bara helt enkelt så att man är nyfiken på vissa saker och bara måste veta. Over & out!


It's really not okey.



Var det någon som tittade på premiären av "Mammas pojkar" ikväll på tv4? I did! Det ärfaktist lite kul, för man kan ju räkna med en del action.. När det är så många tjejer i ett och samma hus, tillsammans med tre killars mammor och självklart så finns det bara tre killar.. Alla vill ju ha dem hahaha! Min favorit av killarna för tillfället är nog Tim. Fast ingen av dem är min typ av killar haha!



Sen tittade jag även på andra avsnittet av Inlåst. Ganska intressant faktist. Jag håller verkligen tummarna för Levi. För han verkar som en bra kille och jag tror verkligen att han kan klara detta. Jag tror dem alla kommer komma ut med nya erfarenheter och upplevelse som kanske får dem att tänka till innan dem gö något dumt igen. 

 


It's all good when you're little, you have pure fun.

Jag var i stallet förut, bara gick runt och pysslade. Det var ganska mysigt att bara komma hemifrån och få lite tid för sig själv. Där nere i stallet var det tomt för klockan var mellan 19-20. Lyssnade på radion, så började dem spela Shaggy - Angel. Såååå många minnen dök upp i min lille skalle hehehe. Kommer ihåg när jag var 11-12 år, då hade jag en riktigt bra tjej kompis som jag älskade att umgås med. Hannah heter hon. Vi brukade göra sådant vi inte fick göra. Hon var en tjej jag såg upp till på den tiden. Såg bra ut gjorde hon och ett bra självförtroende. Fan vad kul vi kunde ha. Skulle kunna sitta och rabbla upp massa saker. Men det jag skulle komma fram till var att vi brukade lyssna på just Shaggys låt "Angel". Så brukade vi sitta och säga att; När jag blir stor skall jag gifta mig med en mulatt, för dem är så snygga!

Ni kan tänka er lilla mig, kanske 11 år? Tyckte att Shaggy var så himla bra och tänkte att fan. Just en mullat kille skall jag gifta mig med. Man får sådana roliga idéer när man är liten. Idag tänker man inte så! Nu bryr man sig mest om att hitta någon man verkligen gillar för den den är och inte för hans utseende hahah! Roliga tider och roliga tramserier man haft som liten. Tänk alla klädstilar man gått igen? Dem vännerna man hade på den tiden som man aldrig umgås med nu? Tänk när man var ännu yngre och samlade på sniglar och fjärilar i sin kompis lekstuga. Eller bråkade om vem som skulle ha vilken barbie?

 


Just dance, gonna be okay.

Har eran dag börjat lite knakigt? Kanske ni behöver få ett leende på läpparna? Jag blev genast på lite gladare humör, eller åtminstonde fick jag mig ett gott skratt =) Haha! Check this out!

Nu skall jag äta lite spagetti & köttfärssås som jag slängde ihop förut, sen skall jag och min syster baka. Vi håller våra bakplaner som en liten mini hemlis så slänger jag upp ett inlägg här sen :) Thihi.

Peace!

The careless wispers of a good friend.


Avslutar dagens blogg inlägg med en bild på min älskade Chakira, också kallad Kira. Nu skall jag se på en film- Race to witch mountain (Disney movie). Sedan blir det att nana nana.. Hehe! Känner mig redan otroligt trött, hoppas jag inte somnar under filmen thihi. Här kommer en vacker låt med Alex Gaskarth, Juliett Simms & 30H!3. Sov gott, I know that I will :]



Hate the sound of one more pound, as it rolls away.

Hi & hello!

Idag har inte hänt särskilt mycket i mitt liv. Har pratat en hel del - alltså massor med Camilla på telefon. Annars så har jag ärligt talat ingen aning om vad jag gjort med hela denna dagen? Druckit en hel del Oboy iallafall, hah! Jo men jag lagade lite mat till mig själv med.. Det blev lax i ugnen med wasabi & peppar krydda, potatis, kokta morötter & romsås.. Yum! Sen var jag i stallet i nästan två timmar framåt kvällen när mörket smugit fram. Mysigt var det, lyssnade på radion och bara grejade med kaffe pausar i mellanåt. Nu på kvällen lyssnade jag en sväng på Joey och hans radio program. Han beskrev vad vårat svenska ord betydde på engelska (till engelska lyssnare). Sen berättade han att "bear" är ett ord som används flitigt i London dialekten. Man kan ha det i olika sammanhang utan att det betyder just björn. Exempel; Today it's bear cold here in Sweden. Då lärde jag mig något nytt för dagen haha! Skall nog lyssna på hans radio nästa vecka med, det var faktist intressant!

& nu har jag suttit här på datorn, checkat en sjukt massa klädsidor.. På H&M såg jag något intressant. Nämligen dessa väskorna. Dem kostar 99 kr där, söta är dem. Men jag har exakt två likadana från Primark som jag köpte i sommras. När jag var i London. Gissa vad jag betalade? 12 kr styck för dem, dock halva priset men endå. Jag undrar om det inte rör sig om exakt samma väskor? För ser verkligen ingen skillnad på dem.

 



Här är även två väldigt liknande väskor från Monki:

Visst är det lite konstigt?


I want loads of clothes and fuckloads of diomands.

Fashion by;   H&M   ginatricot   monki   Euroskor   Bianco  BikBok

 


Knock 'em out.


Hur snygga är inte Lily Allens naglar?
Ja tack till ett så snyggt nagellack. Frågan är bara om man kan få tag på ett sådant här i Sverige...


I love London town.

Om ni inte har något speciellt för er, gå in och lyssna på Joey's radio show nu! (Norrköping). Träffade killen utanför All Time Low, han är från England. Så han pratar självklart på engelska vilket är himla kul. Click'Click! Sen går ni in på webradio. Nu skall jag fortsätta att lyssna vidare thihi ^^]

Sing me to sleep.

Hey & så!

Hemma från en lång men bra dag. Tänkte bara berätta lite snabbt innan jag kollar på en film - Johan Falk GS 1. Or something like that. Iallafall träffade jag Bella i stan vid 15:00 tiden. Det blev en lång och pratglad fika på Condeco, där sedan Camilla kom och joinade. Ni kan kanske tänka er om vad vi pratade om? McFly... All Time Low... andra super bra band... London... England... Ja ni fattar! Samtalsämnet kan aldrig ta slut, för det finns så otroligt mycket att prata om. Men efter fikan så trallade vi runt lite på Nordstan i lite kläd & sko affärer. Jag hittade faktist två plagg på Gina Tricot som jag tänkte införskaffa om jag inte hinner tänka i andra banor. Men dock hade jag inte så mycket fokus på ett par nya höstskor, så får ta och kolla runt på stan med mer fokus någon annan dag snart. Då jag faktist har tiden och lusten för det :] Hmm... Himla trevligt var det iallafall. Jag fick höra lite London/ATL gossip vilket var kul thihi ^ Efter att sagt hejdå och så till Bells så tog jag och Camilla bussen hem till henne. Där vi käkade en god bit ostkaka, drack lite kaffe och sedan........ Så hjälpte jag henne att plugga, vilket är kul och händer då och då. What hörde ni rätt? Japp! Nu när man inte pluggar själv så är det himla intressant och kul att lära sig om annat. Idag blev det att jag lärde mig en del om lastbilar, lastbils släp, olycks risker, att böra göra i olika situationer osv. Hehe, okej framförallt lärde sig Camilla en del! Vilket kändes skönt att kunna hjälpa till med en liten gnutta. Efter en stund av plugg satte vi oss sedan i soffan för att kolla på en komedi. Någon tur hade jag idag, regnet öste ner nu på kvällen (vilket det fortfarande gör), vinden piskar där ute, kallt är det.. Men jag slapp gå hem, för min kära mamie hämtade mig.

Nej vad sägs som att se på filmen nu kanske? Förresten måste jag ta lite bilder till helgen om det händer något kul. Idag för en gångs skull var jag faktist iorning fixad och hade en kamera med mig. Men glömde att ta några bilder, synd nog. Anyway, hoppas ni alla mår bra (: Sov gott i höststormen mohaha.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

I morse fick jag chock besked från en tjej i stallet. En av hästarna hade avlivats. När jag och Camilla var där igår så hände en olycka med hästen. Hon hade världens jack in i benet. Riktigt djupt. Jag fick hjälpa till att linda in det, och tvättat var det såklart. Stackars hästen kunde knappt röra sig en centimeter, men lugn var hon. Senare kom veterinären. Linnea Loss som hästen heter vars ben inte kunde återställas fick avlivas. Så himla tragiskt med en så ung och vacker travhäst.

Idag fick jag höra något annat väldigt creepy. Mammas väninna skulle ta sin vanliga promenad genom Zenith slingan som ligger i närheten. När hon kom på stigen kom en man och sa att hon inte borde gå den vägen då det ligger en död kropp där. What the fuck? (Polis och ambulans var påväg). Zenith slingan - den rundan vi sprang mini joggen som yngre, den rundan där vi åkte pulka och gjorde en 2 meter hög snö gubbe förra vinter, den rundan där jag och Camilla joggade mitt i natten en dag. Vad som har hänt? Jag är så sjukt nyfiken men samtidigt ganska rädd?! Har personen bivit mördad eller dött i en olycka? Förhoppningsvis kommer det stå något i tidningarna imorgon. Vem är personen i fråga? Ung, äldre, någon man känner, här ifrån?

Annars så har det varit en underbar höst dag. Jag och Camilla var ute och red fram mot kvällen, himla mysigt. Sara kom sen förbi i stallet på en cigg. Helt okej dag med andra ord. Nu skall jag se lite på One Tree Hill innan jag skall sova. Upp i hyffsad tid imorgon.. Sov gott allesammans.

Until tomorrow.

Hey i höstvädret :]

Just nu ligger jag här i min säng, läser lite Perez Hilton blogg.. Funderar lite på att fixa till mitt hår. Med en varm härlig höstbrun färg haha! Nej men ärligt talat så känner jag för en uppfräschning. Eller hur det nu stavas?

Idag har inte hänt mycket. Sett blod och djupt köttsår. Umgåtts med Camilla hemma hos henne. Åt en underbart god och mättande kaka. Kollade på Kommissarien och havet. Gick hem i regnet, boohoo. Men det vart ärligt talat inte så farligt, i got home safe. Påtal om inget så är Kenza så himla söt! Öhm, what more to say? Jag är trött och borde sova. Magen kurrar och halsen gör lite ont, håller på att få en cold. Kanske att man borde göra sig en macka och en cuppa tea? Varför blandar jag allt på english? Jag vet inte, är trött och full av damp. Haha!

Men det vore inte fel med en film heller................
Har faktist tagit lite kort som jag tänkt lägga upp, men hittar inte kamera sladden till datorn. Eftersom mitt kamera minne kort har gått av lite så vågar jag inte pressa in det i den heller. Påtal om inget har jag trott att min kamera har varit sönder i ett par månader nu. Men nej, man behövde bara klicka sig in på något som fixade till och rensade hela kameran. Tadaaaa, nu funkar den korrekt.. Så himla typiskt, tog aldrig några egna bilder på McFy i sommras, och inte heller några på All Time Low. Vilket suger stort, speciellt när Linn aldrig skickar bilderna till mig. One month later. Jag vill ju visa er!! Nej nu skall jag göra mig te. Sov gott, njut av livet, låt ingen trycka ner er. Ehhhh?! Okej slutar nu hah. Over and out.

Written itself inside out again.

Idag kan jag inte påstå att det har varit en vacker höst dag.. Fyfan vad kallt och fyfan vad regn. Men en perfekt dag för att bara sitta hemma och mysa. Vilket jag gjort nu på kvällen. Sushi, Marabou nonstop & cheezballs - framför en film. Mysigt, då passar detta vädret perfekt! Älskar när det regnar och man sitter inne och bara njuter av att ta det lugnt. Man har inte ett måste att gå ut, utan behöver bara ägna sig åt sig själv.

Vad tycker ni om låtarna nedanför förresten? Okej alla har hört Hallelujah. Juliett Simms är det som sjunger den första låten - Hush, och Hallelujah är det Kate Voegele som sjunger. Himla duktiga tjejer med himla fina röster.

Nej nu skall jag återgå till soffan och tvn som väntar.
Laterrrrrh x

This is the calming, before the storm.



Just don't let me down.

Hejsan svejsan!

Idag har jag spenderat halva min dag framför tvn. Kollade på Hannah Montana - the movie & 17 again. Båda var faktist helt okej filmer att se på dagen. Sedan lagade jag en god middag till mig och min syster, tacos fick det bli. Mot kvällen fixade jag iordning mig för utgång, vart meningen att jag skulle på krogen med Linn. Men efter mycket om och men, besviken och sur Lindie. Så slutade det med att jag vräkte i mig Marabou nonstop & Cheezballs, kollade lite på Idol. (& visst är väl Tove så himla bra och söt? Så naturligt söt, med en egen röst)... Iallafall så hookade jag ihop med Camilla. Vi tog bussen in till McDonalds där det blev kaffe och glass, yum! Efter en lång fika där tog vi sedan en sväng genom Biskop. Längre promenad med andra ord. Så nu är jag hemma igen. Det blev en mysig kväll, känndes dock aningens segt att fixat sig iordning för ingenting.!

Nu blir det en film - Flickvänner från förr. Sen sova en liten stund innan jag skall upp igen vid klockan 06:45 för morgon fodring i stallet. Det suger. Men skall försöka somna om i några timmar innan jag skall ta bussen in till stan. För att möta Bella på en fika. Efter fikan drar jag nog vidare hem till Camilla. Ganska uppbokad dag med andra ord. - Måste klaga lite, min mobil vibrerar stup i kvarten av sms, nu vill jag vara sms fri tack haha. Om det inte är från någon kär vän vill säga <3 Nighty night dudes, sleep tight! Peace.


Where castles are made of sand.

Idag är en sådan dag då jag verkligen inte har gjort mycket alls.. Inget nyttigt i huvudetaget. Huvudvärken har gått upp & ner som en rollercoaster. Jag har spenderat mesta av min tid vid tv:n. Är det någon som kollade på 'Buffy the vampire slayer' när den visades -98? I did. Det var min absoluta favorit serie och jag var 7 år gammal. Det är sjukt att nu 11 år senare så visas den på nytt och jag kommer fortfarande ihåg alla karaktärers namn och minns en del från varje avsnitt. Visst att den ser ganska B ut i jämförelse med dagens serier. Men fan vad jag gillar den haha! Fick en blomma av mamma herrom dagen när jag kollade på just serien. I serien heter en vampyr Angel, blomkrukan jag fick stod det Angel på. Lite kul sammanträffande så.. Intresse klubben antecknar, I know.!

Just nu sitter jag här i mitt rum, lyssnar på McFly - Little Joana. Damn vad jag saknar världens absolut bästa band. En sak jag är väldigt säker på och det är att jag aldrig kommer sluta att lyssna på dem. Jag längtar så tills nästa gång jag kan se dem igen. Tills vi står där ema, camey & jag. Det lär dröja ett tag till, fasten väntan är hemskt jobbig så kan man stå ut. För sen när man ser dem igen så uppskattar man just att stå där så himla mycket mer! & hur excited är man inte inför deras nya album? Dem kan inte misslyckas, bara göra ännu ett fantastiskt jobb.

Ikväll skall jag bara ta det lugnt, njuta av en stor kopp te & goda mackor. Kanske se på någon film, annars blir det McFly dvd:n som sätts på.. Något i den stilen. Visst kändes det som hösten var här på riktigt idag? Solen sken, men riktigt jäkla kallt var det, träden ändrar färg och löv faller till marken. Himla mysigt.

I hate to say I told you so.

Idag har jag städat en hel del må jag säga.. Haha! Fan vad duktig jag känner mig. Senare mot eftermiddagen kom en fin vän till mig, Camilla. Vi drack lite kaffe och jag käkade mina nudlar. Sen bar det av ner till stallet. Det blev en härlig ridtur, förutom att det började ös regna mitt i alla och vart sjukt blöta. Men som tur var väntade kaffe i stallet. Efter att jag bytt om hemma här hos mig så körde lille mamie hem oss till Camilla. Där såg vi på The Unborn, käkade mackor och drack te. Fyfan vad läskig filmen är, ni kan tänka er att jag var rädd under de 35 minutrarna jag gick hem. Inte nog med det så vart det bäcksvart här i huset, trodde alla sov. Men när jag öppnar dörren står mamma där. Fyfan trodde jag skulle skita ner mig!

Nu sitter jag här i mitt rum, skall strax bädda ner mig i sängen och se på en film. Har två sub räckmackor, youghurt & ett stort glas Oboy som väntar här på mig. Skall se på The Uninvited, ännu en läskig film.. Kommer jag överleva natten? Jag fattar inte vad jag ger mig in på. Förrens jag väl ser på den. Gud säger jag bara, önska mig lycka till! Peace X

RSS 2.0