P.U.G

En liten pug till er hehe; http://raincitystory.com/flash/screenclean.swf

Seize the day or die regretting the time you lost.

Hey charming people! :] Min dag började för ungefär en timma sedan. Satte mig i soffan och började dricka morgon kaffet.. När det helt plötsligt kommer en flygande chihuahua från den andra soffan. Min reaktion blev att jag skulle ta imot henne, sämst nog glömde jag av kaffet i handen. Så nu sitter jag här, mina ny tvättade kläder doftar kaffe, min hand sticker pga hett kaffe. Vilken underbar morgon, haha! Så kanske att man skall ta och börja om dagen med en ny kopp kaffe, lite god frukost och en nypa salt.

Jag är förresten ledig idag, härligt. Jobbar bara torsdag denna veckan. Wonderful! Hmm, känner att jag behöver en dos av plinnie snart. Hon är och provjobbar på ett ställe som heter "Flygande Korven" så jag håller tummarna för henne. Anyway, nu skall jag börja om dagen. Ciao x

(Carpe Diem - Seize the day - Fånga dagen)


Headache..

Dålig uppdatering idag. Men det var första dagen på jobbet, så det vart en hel del. Det gick i alla fall bra, och nu är jag anställd! :) Men just nu har jag en sådan huvudvärk, mina ögon somnar snart och jag skall slänga mig i soffan igen och kolla på Scrubs. Good times! Hoppas ni fina små troll haft en bra dag. Det tänker jag ha imorgon, för jobbar inte förens på torsdag igen. I varje fall, peace X

Sunday bloody sunday..

Min dag i ett nötskal.. Jag har haft på hög musik, jag har städat, jag har druckit tre koppar svart kaffe, jag har grillat, jag har gjort potatis sallad & sallad, jag har ätit en bit kaka, jag har druckit cider, jag har njutit av det sköna vädret, jag har pratat lite med både Camey & Fredik på telefon. Så min dag har varit en sådan där typisk söndag med andra ord! Nu skalljag kila ner till stallet, sen ta mig ett bad och se på någon bra film. För imorgon är det första dagen på jobbet, jag är nervös! :> Ciao X

H h h hush..


Jag längtar redan till torsdag, jag älskar torsdagar & tisdagar för det är så mycket bra serier då!


But there are many other reasons to stay..

McFly - Hotel On A Hill


McFly - Here Comes The Storm


Norrköping - Göteborg


(Jag vet inte hur mycket jag & Camilla'Camilla skrattade åt denna bilden i sommras..)

Det jag ville ha sagt med det hela är att min camey kommer ner hit till mig i Göteborg. Detta blir i början av maj, och vi skall ha så himla kul tillsammans. För nu är det allt för länge sedan vi träffades. Sen hur länge hon stannar är en annan fråga. Men mysigt skall vi ha det! Har redan lite planer på vad vi skall hitta på :> Jag längtar som en liten gris.. Hoppas vädret kommer vara på vår sida under de dagar hon är här, för vi vill ha massa sol & värme.


Eclipse trailer


Jag har verkligen en svaghet för alla dessa vampyr filmer/serier. (Buffy & vampyrerna, Twilight, The Vampire Diaries osv..) Nu längtar jag något enormt till biopremiären av denna. Alltså hur bra som helst verkar den! Men visst, filmerna slår inte böckerna! Vet inte riktigt hur många gånger jag läst alla böcker på engelska som svenska. :> & allt började sommaren'08 när vi bodde i lägenheten i London. Hannele, Elli och jag satt där och läste, helt fast! Kommer ihåg en dag när jag vart utelåst från lägenheten i London. Elli & Hanney var i stan utan en aning om att jag inte hade åkt med Camey & Ema till Manchester. Så där satt jag utanför lägenheten, tre timmar i duggande regn och läste hahaha! Gamla goda tider och gud vilken underbar månad det var! Jag saknar alla mina rese mates, och vi borde ha en återträff och kolla på massa bilder/videor från alla Englands resor osv. För fan va vi har haft roligt tillsammans! X 


Legend of The Guardians; The Owls of Ga Hoole.


Den har biopremiär någon gång i September 2010. (Kommer visas i 3D)
- Så bra! Verkar den..


It's just a matter of time..


Yashin - Let It Go


Futures - The Boy Who Cried Wolf


Joel Kinnaman/MQ


MQ gjorde ett perfekt val till deras nya reklam modell, eller hur?
Läs mer om detta http://www.dagensmedia.se/nyheter/kampanjer/article143519.ece

Brighter.

Nu har jag kommit hem från en fika med min Plinn, vi vart på Mums och myste. Massa gossip, dudes och ja allt vad nu tjejer talar om haha ;) Det var riktigt trevligt! Vi hade tur att solen dök upp just när vi träffades. För innan dess så hann det hagla något otroligt, regna och även snö blandat regn. Vad är den efterlängtade våren? Jag som trodde att den kommer för att stanna..


Jag dricker min älskade Chai latte haha.

Mina söta Linn.

Yum, nom, yum!

Jag var tvungen att köpa den nya Solon, och hur snygg är inte bikini toppen Kenza har på sig här?

Jag har känt Linn i ungefär fem år, och vi leker fortfarande med maten som vi gjorde i åttan haha!


Snakebite heart with a bubblegum smile.


All Time Low - Lost In Stereo
(jag kan inte fatta att jag träffade dem & att dem är hur trevliga som helst!)

Nu tycker jag att det är på tiden att dessa grymma grabbar kommer tillbaka till Göteborg och har en spelning. För fan vad kul vi hade det i sommras. Måste se dem live snart, känns att det är på tiden. Nu skall jag sova, haha! Jag fastnar så lätt vid datorn, speciellt när det gäller musik. Sleep tight folks!


We The Kings ft. Demi Lovato - We'll Be A Dream


Guitar cutie, he plays it groovy.

Jag kan vara så där riktigt nördig & I love it. För hur kul är det inte att kolla på Disney Channel? Själv diggar jag verkligen Hannah Montana ;) Miley är ju grym! Haha. Den här låten är bra, jag älskar början!


I love McFLY


Rubrik?

Som jag skrev tidigare var jag på en jobb intervju igår och detta var på Burger King på Eriksberg. Idag ringde dem tillbaka till mig och berättade att jag fick jobbet. Så jag börjar jobba hos dem på måndag nästa vecka, det skall bli spännande :) 

Jag kan beskriva resten av min dag med ett ord.. Chill! Haha. Förresten så älskar jag Jamie Olivers matlagnings program "The Naked Chef". X   

Hjärnan krånglar och ingen ork för att rätta till





Blah blah blah..

Idag var jag uppe i god tid, städade lite, tvättade lite kläder.. Drack en underbar kopp morgon kaffe.. Lyssnade på bra musik! Sen åkte jag faktist iväg på en jobb intervju. Det gick helt okej och jag får reda på om jag fick jobbet eller ej på torsdag. Sen får det gå som det går. Något positivt var att jag såg "Gothenburg eye" från Eriksberg, kul att det äntligen är uppe! Sen blev det Sushi ååhhh så gott och även en liten bit pizza, så nu är jag propp mätt! Jag och syrran kom nyss upp från stallet och nu tänkte vi gå på en promenad med hundarna. Tror kameran får åka med, så kanske att det dyker upp lite bilder ;)


Mitt dagens horoskop; (det stämde på ett lite läskigt sätt haha)

"There is something new coming in your life, Gemini, and it could be a renewal of something from the past. It could be that something you thought was done is back, or that something has returned in a different form. As long as you keep a positive attitude and don't start, support, or buy into conversations full of doom and gloom about the times to come, you'll experience an inner transformation that enables you to get through difficult situations by drawing upon inner resources deeper and more profound than you ever thought possible."


Svar från frågestunden..

Vilka ställen har du besökt?
- Jag antar att du menar platser i England? Isåfall; London, Folkestone, Margate, Birmingham, Sheffield, Narbeth, Nantwich, Grantham, Manchester, Liverpool, Wales (fast det är ju egentligen eget), Rochester.. Även små ställen utanför London ex. Luton. Men sen har jag varit på andra ställen med när man varit påväg till ett annat. Om man säger som såhär, jag och mina mates har varit lite överallt i härliga Storbritannien :} En hel del buss/tågresor med andra ord.
 
Av alla gånger du sett McFly live, vilken var bäst?
- Åh, detta är verkligen en svår fråga. Alla gånger har varit helt underbara. Men en av mina favoriter måste endå vara den 24/7-08 @ Itunes festival. Det var en perfekt dag. Alla spelningar har varit unika på deras eget lilla vis. Senast jag såg McFly i Rochester var jag i sjunde himlen, det var en fantastisk spelning med underbara vänner och eftersom jag inte hade sätt McFly på så länge så uppskattade jag verkligen den dagen. Sen var det ju lite extra speciellt då Dougie satt framför mig på scenen den dagen och spelade på sin Bas. Det var bara att njuta ;)


Ni kanske förstår varför Itune festival är en av mina favoriter.. Ser ni mig? ;)

Vilken är din favoritlåt?
- Min favorit låt av alla McFly's.. Jag kan bara inte välja, alla låtar betyder så himla mycket men i så många olika sammanhang.   

Har du haft en fling med någon i något band? ;)
- Haha jag visste att jag skulle få ångra det där med att jag skall svara ärligt. Men.. Jo jag har haft en "fling" med en kille från ett band. :)

Hur gör du&Camey när ni planerar en resa? T ex, hur gör ni med pengar(sparar etc)..och allt det där?
- Vi har lagt varenda litet öre som vi lyckats skrapa ihop på våra resor/McFly. T ex, önskat oss pengar i julklapp/födelsedags present, jobbat, tagit alla våra pengar från sparkontona haha, sen har jag haft en snäll mamie som hjälpt mig, även när min papie fanns i livet så hjälpte han mig. Innan han dog så sa han att han skulle ge mig pengar så jag kunde se McFly vintern'07 och det gjorde han på sätt och vis. Men ett tips det är att lägga undan pengar hela tiden, se till att beställa flyg i god tid så det är billigt, ta en sak i taget. Man klarar sig fint i England med lite fickpengar, man får helt enkelt leva och bo billigt. Men det har funkat super för oss och alltid varit lika värt det :)

Vilken klädstil har du?
- Hmm.. Jag älskar att vara chill, gå runt i Converse/Sneakers. Men har även en flickig sida som älskar klackskor/klänningar. Plus att jag har en liten rockig stil ibland. Älskar mode men använder det på mitt eget lilla sätt. Om jag skulle få välja en bloggares garderob så skulle det var Kenzas, jag älskar hennes kläder!

Läste att du är en hästtjej.. Hur länge har du haft egen häst? och hur får du tiden att räcka till, med tanke på jobb och umgänge?
- Japp det stämmer, hästtjej är jag till en viss del. Jag har haft egen häst sen jag var 12 år, men ridit sen jag var 3. Nu i äldre dagar rider jag dock inte lika mycket, är mer den tjejen som rider när jag känner för det. Just nu är jag arbetslös igen (fast skall faktist på jobb intervju på måndag hehe). Iallafall så rider jag när jag hinner och har lust. När jag jobbade så red jag/umgicks jag med mina vänner på helgerna. Självklart även på vardagarna när man hade tid osv. Man får helt enkelt prioritera, men det funkade haha! :P 

Hur många/ vilka kändisar har du träffat?
- McFly, All Time Low, Paramore, You Me At Six, Peaches Geldolf, James Morrison.. Vart även några meter från Emma Watson. Sen har jag träffat en hel del mindre band. Shit! Tror jag till hundra har missat några nu.. Men bla. dessa iallafall haha :] 

Hej :) Har läst din blogg ett tag, och jag vet att du har sett mcfly x antal gånger. Men jag undrar, när och hur du började gilla dom? :>
- Jag började gilla McFly sommaren'06 då jag såg Just My Luck. Föll direkt för deras musik, samma kväll låg jag i min säng och lyssnade på FCIHH, skrev upp lyricsen medan jag lyssnade på låten.. Det var musiken jag föll för! Sen dess har allt bara rullat på. Många Englands resor för att få stå där på deras konserter. Många underbara & bland de bästa minnerna har jag från alla dessa tider. McFly's musik har verkligen påverkat mig till den person jag är idag. Ibland undrar jag hur man skulle ha klarat det utan dem i tuffa tider? Sen bara tanken på att jag aldrig hade träffat mina finaste travel'mates om det inte vore för McFly, det är en läskig tanke! Det är iallafall snart fyra år sedan jag började lyssna på världens bästaste! ;D


a b c 1 2 3


I look back to the one and only summertime.

Denna låten är så himla fin & går ganska mycket på repeat här hemma hos mig idag.
Mayday Parade - Kids In Love



The summer was full of mistakes we wouldn't learn from,
the first kiss stole the breath from my lips.


The one i'm waiting for.

Började svara lite på frågorna ni ställde på frågestunden för hundra år sedan. Jag har verkligen varit sämst på att ta tag i det hela. Men nu tar jag mig i kragen. Så det kommer väl dyka upp ett inlägg med dessa idag alt imorgon :} Är det någon som har någon mer fråga, så är det självklart bara att ställa! Nu skall jag halta ner till stallet och göra allt i slowmotion, har så sjukkkt ont i min svanskota/röv haha. (Jag var ute och åkte skateboard med en killkompis igår. Skulle åka ner för en ramp, slutade med att jag dunsade rätt ner i asfalten med röven först. Trodde jag gjorde ifrån mig ett högt ljud, men enligt vän så var det snarare dunsen. Är lite rädd för att jag fått en spricka..) Ja ja, det är kul att vara barn för en stund - komma ifrån det vuxna livet ;) Chaooo sålänge!

Ohit'stheflamethat'sdeliveringanotherfinedose..


Ett;Två;Tre.. Bye bye Robert Pattinson och hello Jackson Rathbone.


True love lasts forever.


We drove around in a time machine.

De senaste dagarna har jag varit kanske lite duktig? Jag har promenerat en hel del, varit ute och ridit med min ena häst, promenerat lite till med min andra.. Igår var jag ute och åkte skateboard med Agge. Jag börjar få grepp om det hela. Vi vart ute på en lång sväng igår kväll. Jag på en skateboard och han på sin longboard. Vet ni vad? Jag tog alla nedförsbackar, ramlade inte en enda gång (okej nära i en brant backe, men klarade mig haha). Jag börjar till och med få grepp om svängandet hahaha ;) Det är riktigt kul och jag skall allt lära mig!

Idag mötte jag upp med min Linn. Vi promenerade, satt i skogen på fallna träd där vi drack kaffe och tjötade mer eller mindre om himmel och jord. Det var himla mysigt och väl behövligt. Det blev en hel del snack om sommar/vår. För gud vad jag längtar till sommaren'10. Brun hy, jeans shorts, Converse, söta klänningar, ute kvällar, kvällar på altanen med vin/öl, kanske ta skateboarden ner till havet för ett kvälls dopp? Jag tror ni förstår vart jag vill komma.. Men först skall vi ta vara på den efterlängtade våren :) Hihi!

Ni kan tänka er vad alla dessa promenader, skateboard åkandet & ridningen har gett för resultat? En jäkla träningsvärk i både röv som lår.. Men allra värst i mina vader, ohh dear. Nu skall jag sova, kanske att jag orkar kravla mig upp ur sängen i hyffsad tid imorgon. Peace X


Inspiration/Skateboard/Fashion


Well, you're a hot mess and I'm fallin' for you.


'Cause there's nothing surgery can do.

Ohh sorry you've got a boyfriend now, I forgot I no longer exist to you.
That's all I have to say.

Let's leave this town behind.

Tvillingens horoskop för dagen.

"Today you have very good signs of fortune and prosperity, Gemini. It appears that signs are appearing that things are going to be much better for you in the future, and today itself could be quite lucky. These planetary pictures look more like they are connected with financial prosperity than matters of romance, but if you expect the best in all things, you'll get it. Put your mind in the most positive and optimistic frame you can today, and no matter what, don't believe that you don't deserve the luck coming to you."


Young love is such dumb love.

Vaknade vid åtta imorse av att min lillasyster ville ut och leta efter sitt påskägg. Så jag gick upp och letade med henne efter ett ägg jag gömt haha! Sen blev det frukost och efter det direkt ner till stallet. Där mötte jag upp med Camilla, vi drack morgon kaffe tillsammans. Efter det blev det en underbar ridtur i det fina/soliga vädret! Väl hemma igen räknade jag ihop att jag sätt tio stycken fjärilar, en geting och x-antal flugor under morgonen. Snacka om vårtecken? W o n d e r f u l ! Förut åt vi i familjen påskmiddag, jag bakade även en kladdkaka som blev väldigt lyckad! Riktigt kladdig/seg. (& slängde ihop den utan något som helst recept). Yum! Så nu rullar jag fram vart jag än går.. Sitter här och önskar på ett lika fint väder imorgon. Men hört att det skall regna här nere i Göteborg? Igår kväll satt jag och kollade på typ en miljon? olika tatueringar. Slutade med att jag hamnade i säng vid fyra imorse, så är aningens seg. Visst fick jag lite inspiration av alla tuffa tattoos, men.. Jag vill ju ha något eget som ingen annan har, något som står för min lycka i livet. Så det lärväl dröja ett tag till innan jag kommer på något passande/vackert. Nej, om man kanske skall ut på en liten promenad med hunden. Adios amigos. x

wtk

you were everything that's bad for me..


Parken/Peacock 31/4 (red carpet party)..










(Klänning och strumpbyxor från H&M / armbanden på vänster armen från Vila)


What's my age again?




RSS 2.0