POOO...

BAJS!

I'm foolish to think we'd stay the same.

Helgen i ett nötskal..

I fredags jobbade jag från nio - fem, som vanligt med andra ord. Fick in tre orderar vilket var bättre än två hah! :] Det började en ny kille där som kände min kompis och hennes pojkvän. Så på fredag kvällen åkte vi hem till hans kompis där vi och hans kompisar plus min vän chillade och spelade kort. Vid två skulle vi dra hem, slutade med att vi åkte ner med bilen i ett djupt dike, vid kanske tre? Kom en bärgningsbil som fick dra upp bilen. Under tiden frös vi häcken av oss samtigigt som vi försökte hålla värmen genom att spela "fotboll" med is. Allt löste sig, jag käkade inget förutom en Naturdiet på hela den dagen. Så när jag kom hem blev det natt mat.. Och sedan i säng vid halv fyra.

I lördags så chillade jag halva dagen, sen städade jag och min bror hela huset. Med Agge & Maria som sällskap. Senare på kvällen satt Agge, Bobban, Maria, Simon, Cornelia & jag här hemma hos oss. Drack lite öl, spelade kort och lyssnade på hög och bra musik. En helt okej lördags kväll med andra ord.

Nu skall jag in i duschen. Sen kommer Camilla och Fredrik hit, så skall vi ta oss till Ica Maxi och handla lite Tacos grejer. Sen hit igen och käka mat tillsammans och bara mysa/ta det lugnt.

Later folks X


N-Dubz - Comfortable

Tik Tok..

Sitter på jobbet nu, pepp pepp för fan. Är helt uppe i varv! Fått sålt en order, nu skall det bli minst tre till tack!! :D Kaffet står här och väntar på mig, wish me goodluck! Jag återkommer hit senare ikväll tror jag. Har vart ganska off men kanske piggnar till snart. Nej nu skall jag på ett möte, LATER X

I'm sitting way up here on my cloud..

Just nu städar jag i mitt rum, lyssnar på riktigt hög musik och ja.. Är duktig helt enkelt! ;]
Denna låten sjunger jag till just nu, den är riktigt kul att sjunga till då det går så snabbt i vissa delar.. Man kommer igång en del haha, så nu skall jag fortsätta med vad det än är jag gör ^-^ Stay sweet folks! 


Popstar to Operastar..


Åhh vad jag & Camilla'Camilla hejade på bästaste Danny Jones.
Han var så duktig! <3


I want you so badly, It's my biggest wish.

Vaknade imorse av att telefonen ringde mitt i världens finaste dröm. Ni vet en sådan dröm som känns så jäkla verklig? Åhh vad jag bara ville somna om och fortsätta drömma.

Fasten jag var uppe 06:10 så missade jag bussen till tandläkaren, vilket suger något förjävligt. Då det tar 55 minuter in dit och jag aldrig skulle hinna i tid. Så det var bara att ringa och avboka. Det värsta av allt är att jag inte har en ny tid förens den 26 Februari.. = jag måste ha tandställningen i över en månad extra än vad jag borde. Ibland kan man verkligen bli så sjukkkkt arg på sig själv. Gah! :'<

Så vad skall jag göra nu? Jag skall inte på utbildningskurs förens klockan 14:00.. Skall jag sova en stund till eller skall jag hålla mig vaken? Kanske borde jag somna om och vakna på en bättre sida igen. Fasten jag vaknade riktigt bra så har jag blivit på skit humör. POOOO!



Grym/Awesome

 
Cyrus v. The Fold - Sued for Millions (Part 2 Every Band in the USA - Miley Cyrus parody)


I'm sleeping so little these days..

Favorit...
Låt: Svårt att säga faktist, men någon av McFly's iallafall.
Sak att göra: Ta flyget till London & bara ha det precis som man vill ha det.
Sport: Ridning.
Dryck: Kaffe/vatten/Redbull/finns många :]
Kläder: Beror på humör.
Film: The Notebook, Disturbia, Ps. I love you.. Ja ni, romantiska/rysare.
Bil: En Mini cooper hade inte suttit fel, men sen kollade jag på ett bil program herrom dagen med massor av sjukt tuffa bilar. Så svår fråga med andra ord ;)
Serie: Scrubs, Buffy, Desperate housewives, plus sjukt många fler ex. CSI liknande..

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Ja.
Gråtit över en flicka? Ja.
Ljugit för någon? Väldigt sällan, vita lugner är det som jag i sådana fall använder mig av. Men bara för en annans bästa såklart. Försöker alltid vara ärlig, sanningen kommer alltid fram endå.
Varit i slagsmål? Nja, isåfall när jag var liten och gick i lågstadiet, hahaha.
Blivit arresterad? Nix ;D
Träffat någon från internet IRL? Jodå.

Senaste...
Låt du hörde: We The Kings - The Quiet
Film du såg: Zack & Miri make a porno.
Kram: Camilla.
Puss: Hahaha, det ni.
Resa: London <3 & vill dit NUNUNU! (A)
Dröm: Woah, drömmer om samma person varenda eviga jävla natt. Stop it! Please?
Person du träffade: Camilla/Family.
Personen du pratade i telefon med: Selma.
Personen du fick sms av: Camilla.
Gången du var utomhus: Någon timma sedan, fryser fortfarande.
Saken du köpte: Mina svarta leggins med nitar längs sidorna, me think. :P


It'd be so easy to lose myself to you..

Hey folks! ^-^

Jag har varit lite off här det senaste, hehehe. Men det har hänt både mycket och kanske inget alls. Så har inte haft lusten att skriva helt enkelt ;) Men nu så, tummen ur röva haha. Vart skall jag börja, vad skrev jag senast? Hmm. I förrgår så tog jag tåget till Karlstad där jag sedan var i kanske tre timmar innan jag tog tåget hem igen. Träffade en trevlig kille på tåget och det blev helt enkelt en helt okej resa som tog upp hela den dagen. Natten till igår så kunde jag verkligen inte sova, vaknade hela fyra gånger under natten. Var så sjukt nervös, för hade nämligen en tid igår till en jobb intervju. Så igår var jag alltså på en jobb intervju. Hur det gick? Med musiken på hög volym i öronen, en Redbull/tuggemin så lugnade jag ner mig tillräckligt inför intervjun (hur fan stavas intervju på svenska haha?).. Iallafall så på möte gick jag, och det gick hur bra som helst. Dem var riktigt trevliga och jag gick därifrån med ett léende på läpparna. :) Efter kanske trettio minuter ringde dem upp mig, så på fredag skall jag dit igen. Det blir alltså utbildningskurs på fredag. Sen får vi se helt enkelt hur allt går.. Antingen så klarar jag jobbet eller så går det åt helvette. Får helt enkelt hoppas på att det går bra och att jag får jobbet.

Så det var i princip vad jag sysslade med igår. Idag har jag varit i stallet/fikat/umgåtts lite med Camilla hela dagen. Så nu sitter jag här och fryser som jag vet inte vad. Fyfan va det är kallt ute! Så nu blir det ett varmt och skönt bad, min Starbucks kopp fylld med varm Oboy och sedan en film på det. Mys kväll med andra ord. Åhh vad jag blev sugen på Ben & Jerrys nu. Ja tack det hade inte suttit fel. Nej gott folk, stay sweet! X

Buffy The Vampire Slayer.


Idag klockan 20:00 börjar tv400 att sända om hela Buffy serien, så ni borde se den om ni inte gjort det ;) Själv var det precis vad jag hade lust på, ett lätt val för min del. Jag är happy-face igen :) Watch it! Peaaacceee mates! X

"Buffy Summers och hennes mamma flyttar till en välmående förort i södra Kalifornien, efter att Buffy blivit relegerad från sin förra skola. I sin nya skola får hon genast många nya vänner, och skolans bibliotekarie, Mr. Giles, låter henne förstå att han finns där för att hjälpa och vägleda henne i kampen mot vampyrerna. Buffy försöker förklara att hon inte ser sig som vampyrernas baneman längre, men snart händer märkliga ting, som får henne att inse att om man är utvald att bekämpa dessa varelser så kan man inte välja själv."


'Cause my heart is somewhere else.

Jag ä-ä-ä-lskar den här låten;

Mayday Parade - Still Breathing


Mobil foton/mobil foton på en kamera.


Philip & jag.

 
Linda.


Linda & Alex (All Time Low)


Linn, Zack (All Time Low) & Linda.


Linda, Rian (All Time Low) & Linn.


Linn, trummisen från The Audition & Linda.


Joey, trummisen från The Audition, Linda.


Pannacottan jag gjorde till Camilla, Fredrik & mig på Nyår.  

Jag efter första dagen på stranden i sommras, tre timmar och brun blev man.


We can live like Jack and Sally if we want.

Jag saknar de mysiga kvällarna med vin/onyttigt/nyttigt/levande ljus/dagböcker/secrets på min altan i sommras med plinn&camey. Jag saknar att bara ligga på stranden, sola, bada och njuta. Jag saknar lätta kläder, no makeup (okej iförsig så använder jag det knappt nu men haha!).. Det finns många minnen jag skulle vilja vrida tillbaka tiden till. Många bra dagar. Men kanske är man bara inne i en så kallad "vinterdeperission" och kanske blir allt mys igen till sommaren. Vad vet jag. Det jag vet är att jag saknar väldigt mycket och hoppas innerligt att det snart kommer fler bra stunder att minnas tillbaka till. Allt står så jävla still just nu, vardagen ser desamma ut varenda dag. Inget nytt händer, inget kul, inga trevliga minnen att minnas. Jag lever inte riktigt i stunden utan tänker tillbaka. Men det skall det bli ändringar på, såfort det finns något att ändra det med. Haha! ;)


Still Breathing.

Glömde att berätta att för er som står mig nära.. Så har jag ett nytt nummer! Det finns på min facebook och om inte annat så säg till så skickar jag det till er :> Hihi! (Comviq såklart).

Champagne's for celebrating, I'll have a Martini.


(Snodde bilderna av lilla söta Sabina hihi, London resan i sommras)

Finns inga ord för hur mycket jag vill åka med mina mates i vår till London. Bland annat skall dem se Forever The Sickest Kids, We The Kings & You Me At six. Tre band som ofta spelas genom mina högtalare, dessutom tre band i en smäll på en och samma spelning. Om inte annat så är jag så sjukt London sugen så det bara skriker om det. Men ibland går det helt enkelt inte. Sen måste jag säga att åh vad jag vill ha vår/sommar nu. Mys med lätta kläder och mycket roligare outfits!  


Inspiration.



Alexander McQueen
Cropped paint-splash jeans
€540 / http://www.net-a-porter.com/product/63485

Hoppade runt bland lite klädsidor, och fick syn på dessa.. I like it! Gillar idén av "färgstänk" och speciellt på jeans. Sen tyckte jag verkligen att dragkedjorna gjorde sitt. Men över femtusen lappen haha. Grejen med dessa är att dem gav mig inspiration, kanske lite nytt vårmode? Snygga var dem iallafall och sen verkar också "nätskorna" vara någon ny trend som man har sätt på bland annat Blake Lively.


Trettionde/November/TvåTusenNio







Fördom och Stolthet.


Pride and Prejudice
- en riktigt vacker film.


KingKong/Sandalette


KingKong tishan - Gina Tricot / Sandaletterna - DinSko.
(blev väldigt kär i dessa när jag var på BP senast)


Cupcakes/Franskmanikyr



Death Sentence.

Här kommer ett litet film tips.. Gillar ni spänning? Gillar ni råa filmer? Gillar ni Kevin Bacon? Var berädda på tårar och frusturation. Denna filmen såg jag ikväll, riktigt bra faktist! Men jävligt sorglig. Lätt en film värd att se. Jag satt på helspänn och kunde inte hjälpas att dras med. Satt där i soffan och svor som en jag vet inte ens vad. En sak kan jag säga, att om jag hade varit i samma situation så hade jag gjort näst intill samma sak. Ni fattar om ni ser den/sett den. ;)

Filmen heter: Death Sentence



"Nick Hume is a mild-mannered executive with a perfect life, until one gruesome night he witnesses something that changes him forever. Transformed by grief, Hume eventually comes to the disturbing conclusion that no length is too great when protecting his family." (2007)

Snygg/Inspirerande





But right now I feel like I'm losing control.

Fransk manikyr done, nu ett härligt och efterlängtat bad, sen film. Både idag och igår har inte alls varit mina dagar. Det finns så sjukt mycket jag vill göra. Främst av allt vill jag bara ha ett jobb just nu. Dags att ta i med hårdhanskarna? Ohja. Känner att år 2010 skall bli ett bra år, bättre än 2009. Så varför inte sätta igång redan nu. Man blir ju inte lite sugen av att flytta till London när man sitter och kollar på lägenheter där och innan det på ett program där dem letade hus i London. Om inte annat så hade inte Australien varit fel, kanske senare i livet. För just nu så vill man inte bo på andra sidan jordklotet. Haha! Nej ett varmt bad var det ja! Peace X


New Year


Klänning köpt i London / Massa ringar / Rött läppstift / Lockigt hår / Fransk manikyr


Shopping.


Leggins från CC / Lösfransar från Kicks

Var på Backaplan med Camilla i torsdags i ett par timmar. Det var himla mysigt att bara vandra runt, kolla i affärer och bara umgås. Kaffe fika, Cheesburgare på McDonalds, lite shopping.. Vi har även kommit överens om att vi skall köpa en trisslott tillsammans varje månad. Så det gjorde vi och vann 25 kr X 2. Det blev två nya lotter utan vinst, men chansar man inte så har man ingen chans. Vi som hoppats på en mille så att vi bara kunde ta flyget till Thailand samma kväll haha! Maybe next time huh?!


RSS 2.0