..

Den bästa uppfinningen hade nog vart någon slags känslo knapp. En knapp som man kan tryck på så att man slipper få känslor för något eller någon. Hade inte allt varit mycket lättare då? Eller så är det bara jag som är feg.


And hey darling, I hope you're good tonight.


Jag ligger här i min lägenhet, aldeless ensam och sjuk en lördag kväll. Orkar varken äta eller dricka, this is killing me! Jag vill vara frisk, jobba och shoppa mig ett par skor. Okej det där med att shoppa skor, kollar på Sex & the city.. Ni förstår nog. Innan det kollade jag på Kung Fu Panda för första gången, den var tuff hah!

Fråga mig inte varför jag fått för mig att blogga, antagligen så är jag riktigt sjuk! Men kanske borde göra det lite oftare så att min älskade vän på andra sidan havet kan se vad jag sysslar med i mitt liv. Jag saknar henne, jag saknar att spendera timmar i telefon med henne. Min lilla Camilla'Camilla.

När jag var i Spanien blev jag lite kär, i klänningen på bilden. Alla tjejer måste ju ha sin egen "den lilla svarta" detta är min. Dyr men värt det. Kanske sitter den fint på nyår? Åh jag vill ha nyår. Gossssss.
x


You make me nervous so i really cant eat.

and so i found a state of mind
where i could be speechless
i had to try it for a while
to figure out this feeling
this felt so right
pull me upside down to a place
where you've been waiting

how am i supposed to tell you how i feel
i need oxygen


RSS 2.0