No, the party dont start until I walk in..

Hejsan änglar små :] Jag har införskaffat en ny kamera (en söt liten rosa, oj oj oj Lindie med en rosa kamera?).. Iallafall så lär det dyka upp en hel del bilder lite då & då nu i veckan.

Igår slängde jag snabbt på mig lite kläder/smink. Sen begav jag mig in till stan för att ta en fika med Chrille & Gabbe. Men det slutade med att vi gick till Linné och satte oss på ett jätte mysigt ställe och drack öl. Sen fick vi för oss att vi skulle käka Thai mat. Det var mysigt och klen som jag är så brann min mun halft upp haha. Efter detta så träffade vi upp två tjejer från Kalmar, Chrille åkte hemåt medan jag, Gabbe och flickorna gick till Lilla London, där vi bara satt och tjötade, drack vitt vin och myste. Vid närmare halv tolv ringde min underbara arbetskompis och vi bestämde oss för att gå ut! (& jag som kände mig så himla upp piffad *Not*) hehehe. Men till Trädgårn drog vi först där det var sjukkkkkkt lång kö, men tack Nancy som fixade in oss på gäst listan. Jag & Pernilla chillade med öl och balkong utsikt på alla dansande galningar, det kom fram X-antal killar och ville dansa men vi ursäktade oss med att vi vart lebbar hahaha. Paffa blev dem, men hur annars blir man av med er ;)? Vi fortsatte sedan att parta vidare på Parken, där dansade vi för fullt och hade det himla trevligt.

Natten slutade med att jag missade min buss, träffade upp Fredrik och hans vän en sväng utanför Nordstan.. Sen insåg jag att det var en hel timma kvar tills min buss skulle komma, så jag gick från stan över till Hisingen/Backaplan aldeless ensam mitt i natten. Där jag sen satt och väntade på bussen i furtio minuter. Smart som jag är däckar jag på bussen och vaknar upp tre fucking hållplatser efter min, kul att gå hundra km innan man kunde slänga sig i sin säng. Vart väl hemma vid 07:00 någon gång. Men lätt en värd natt! :)

Me like.


Puma sneakers från Junkyard 599 kr.

Platåskor by Kenza från Skotrend 699 kr.

 


I think we should get together now..


Song of the day..
- Bara för gamla minnens skull & för nya tider.


Lindie says wazzzuupp..

I know, jag är sämst på att uppdatera. Mycket just nu dock, men det kommer..

This love is dirtier then you think..

Yo yo yo! ;)

Vad har hänt sedan jag skrev här senast? Jag jobbar vardagarna i sju timmar, i fredags var vi på fest @ PP's (vi på jobbet), min häst råkade ut för en olycka, jag har pratat en hel del med Camilla'Camilla på telefon, jag har bestämt mig för att eventuellt ta en weekend i London nu i vår.. Ni vet bara gå ut sitta på en pub, strosa runt på Oxford st, kanske clubba?, Starbucks, Shopping osv.. Helt enkelt bara mysa. Men det blir isådana fall om jag har kvar jobbet och när våren tittar fram. När jag får min första lön skall jag nog investera en kamera, komma igång med bloggen lite mer. Sen har jag och Camilla'Camilla pratat lite om en resa till England i sommar.. Men mer får ni veta då. Sen så är det en hel del annat på gång, så lär bli mycket att skriva om under 2010. Aktivare skall jag se till att bli måste bara få ordning på allt och trivas med bloggen. Vill ha en helt ny blog'outfit! Anyway mer kommer det att bli iallafall..

Var det någon av er som såg The Vampire Diaries igår på kanal 6? I did. Nu är jag fast. Sure den påminner aningens om Twiligt. Men I'm a sucker för vampyrer. Om ni inte såg den så är det ett tips med andra ord! :]
Frågestund?

Okej sitter på jobbet nu & läste precis en liten söt kommentar.. Jag vet att jag är väldigt off just nu. Men skall skärpa mig och börja uppdatera minst ett nytt inlägg varje dag. Iallafall så undrade May om jag kunde ha en liten frågestund. Så varför inte? Fråga på vad ni vill/hur mycket ni vill. Så skall jag svara ärligt på allt. Hihi :)

Får vi se om man ens får några frågor haha! Erhm.. Tänkte att så fort jag har någon tid & idéer så skall jag försöka göra om bloggen lite.. Den är inte fullt så kul just nu! Men som sagt, go for it.. Fråga på, så skall jag sätta mig och svara om någon dag (: Hoppas ni alla små söta läsare mår bra! Peace X


You Me At Six - Playing The Blame Game
(en låt som spelas väldigt mycket i min ipod just nu)

UPDATE; frågestunden slutar på fredag klockan 00:00, skall försöka svara på lördag (:

RSS 2.0