Midsummer dream,
Sneak peek på min ljuvliga klänning jag köpte mig i förrgår..


And you've never had a problem with me playing the fool..

My Favorite Highway - Bad Habits


Is it wrong to assume that you missed me?
Because the look in your eyes says that you're dying to kiss me
The touch of your lips is tasteful and forgiving
A part of the past that I don't mind reliving


Ha en fortsatt trevlig Midsommar,


Bandeua BH/mönstrad topp,

Min dag började på jobbet, inte allt för mycket stress. Men därimot jäkligt jobbigt att stå i kassan när man är sjuk och hostar 24/7. Därefter fick jag sällskap av min Linn i mobilen större delen av hemvägen. Väl hemma så skulle vi ha visning på huset så jag, mami och Selma åkte ut en sväng med bilen. Vi köpte Sushi, goda bakelser och sedan satte vi oss på Ramberget med utsikt över hela Göteborg, underbart väder! Efter det åkte vi till stranden där jag plaskade runt/kastade pinnar till hunden som bara älskar att bada. Nu ärjag äntligen hemma, dricker en efterlängtad kopp med kaffe. Skall strax ta en liten promenad, kanske ringa en Camilla? Därefter blir det tv tittande och mys resten av kvällen. Jo förresten så införskaffade jag mig dessa två snygga plaggen idag;

                                      


Yeah,

Jag har jobbat tre dagar i sträck med världens pain in the ass förkylning. Denna helgen skall jag bara chilla på det och försöka bli lite friskare! Samtidigt försöka fixa resterande bokningar till London resan. Får se ifall jag återkommer hit, beror helt och hållet på hur jag mår. Mestadels av tiden kommer spenderas i soffan, tro mig! ;)

Repeat på gårdagen,

Nu ligger jag här, helt utslagen på sängen! Joggat i regnet idag igen, nu är det bara dem där 200 sit-upsen som väntar. Känner att jag har träningsvärk i magen sen gårdagens sit-ups, illa! Haha, jag som helst av allt bara skulle vilja ha en eller kanske två Marabou choklader just nu ;) Idag på jobbet stod jag i kassan som jag gjort under den senaste tiden, det är kul vissa dagar när man träffar så roliga personer. Men idag var jag inte alls med i svängarna, fast det blir väl lite vad man gör det till? Måste berott på den enda lilla rostade macka jag orkade få i mig till frukost. Imorgon väntar ett 12-17 pass på jobbet, hoppas jag tutar och kör med lite bättre svängar då.. I know, jag är sämst på skämt (sitter och skrattar här för mig själv).
 
Camey fyller hela 20 år om ca sisådär 1 h och 54 minuter. <3
Plus att om 21 dagar så åker vi iväg till England, ganska exakt nu reser planet.
Am I excited? Hell yeahh..

I've been out running in the pouring rain,

Kom precis inanför dörren från en jogging tur i ösregnet, helt underbart! Självklart hade jag musiken på riktigt hög volym.. Kanske för att slippa alla andetag som säkerligen inte var allt för diskreta, haha! Helt slut! ;) Skall försöka att orka göra kanske 200 sit-ups med, wish me luck!

Sen blir det duschen och efter det börjar det någon ny serie på kanal 5 som heter Supernatural. Den skall jag ge en chans, men sen måste jag sova för jobbar i helgen! Hoppas ni små cupcakes mår bra i varje fall!

(Vet ni vad förresten? Jag och Camey skall resa till England 3-11 juli, självklart blir det Mcfly den 5:e.. Sen ett par dagar i London town med shopping på Oxford st, sena utekvällar, mys i Hyde Park.. Jag ser fram imot detta som faan!)


I could really use a wis right now,

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
(It's all I have to say for now)I don't think I've ever been this worried and pissed off at the same time.
Hur kan en dag gå från att vara så lugn till att bli helt uppriven?
Camilla'Camilla, jag ringer dig imorgon.. Vi måste verkligen prata!
Helvette </3


I'm thinking.. Baby, you and I are undeniable.


The Ready Set - Love Like Woe

Ett litet låt tips kommer här, den går väldigt mycket på repeat hos mig just nu. Låt mig veta vad ni tycker om den? ;) And I know, jag har varit/är väldigt off här. Det finns massor av saker som har hänt i mitt liv, men är bara så sjukt trött på bloggen. Haha! (till och med funderat på att ta bort den). Anywho, hoppas ni små cupcakes mår bra, I do! Idag har varit en bra dag. Nu skall jag ta mig en dusch, sen blir det Ghost Wisperer, The Vampire Diaries, Criminal Minds.. Ah ni förstår nog, en kväll framför tv:n. Jag älskar torsdagar pga alla bra program. Stay sweet xoxo


RSS 2.0