now son, i'm only telling you this because..

life, can do terrible things.
idag saknar jag pappa. helst av allt skulle jag vilja spenadera resten av natten med att bara se på massa gamla videor, få höra hans röst. för det första vet jag inte vart alla gamla videoband är, för det andra har jag ingen video och för det tredje skall jag jobba klockan nio imorgon bitti.
hmm, plus att jag funderar på att typ högga av mig foten eller något :) har så sjukt ont, måste ha vrickat den eller något på jobbet förra veckan. för det har inte blivit bättre, snarare värre.. alltid skall något fucka sig. haha.
sitter och lyssnar på mayday parade, vilket jag gjort konstant den senaste tiden. hehe, och kira baby sover så gossigt i mitt knä. söt är hon. natti x

debski says relax (don't do it, when you want to go to it).

förkylningen går sakta men säkert bort tror jag, känns skönt! igår när jag gäspade kändes det som att örat skulle sprängas och sedan hade jag sämst hörsel. idag är det bra. jag har hållt på och tvättat sedan åtta imorse. nu skall jag städa och fixa med all tvätt. sen blir det en efterlängtad dusch. synd att solen inte skiner lika mycket som igår, man blir ju på så mycket bättre humör då. näh på med mcfly och peppa upp städandet suck haha! x

one more reason i should never have met you,

just another reason i could never forget you..
jag har lärt mig en sak, man skall aldrig låna ut pengar. för det är väldigt sällan man ser skymten av dem igen och om inte annat får man tillbaka dem sisådär månader senare.
sen har jag bestämt mig för att beställa en resa ner till spanien när lönen kommer in, och även flyg till london.. antagligen runt min 20 års dag. för det finns ingen annan plats på jorden som jag skulle vilja spendera min 20 års dag på än i london. (okej, förutom på en mcfly konsert för dem är ju bäst) hehe. och påtal om mcfly, nämnde jag att dem är bäst? ja men då gör jag det igen. mcfly är bäst! och jag måste se dem snart igen, för gör jag det så vet jag till 100 % att jag kommer tillbaks på fötter och att jag får tillbaka det där hoppet om att ens drömmar kan slå in. hur töntigt det än låter. men jag saknar mitt gamla jag, från att jag var 15 år gammal har jag varit fast besluten om att leva utanför den röda tråden. bara köra och skita i allt annat bara man trivs! jag ser just nu bara alla mina vänner och resekompisar som flyttar till london. halå? det var ju det jag skulle göra. vad hände med tjejen som 2007 tänkte stanna kvar i london och aldrig mer komma hem, som tänkte skita i allt här hemma och bara köra från noll. jag tror jag slängt in henne i min garderob eller något liknande och satt på mig någon sorts feg outfit.
hej förresten, min blogg har vart ganska off. kanske orkar jag ta tag i det och börja skriva lite mer. :)
peace x

RSS 2.0