We're gonna make such fools of our selves.

Paramore - New Music - More Music Videos

Just sat by myself all day.

Hmm ^ vad som annars har hänt i mitt liv det senaste? Ganska ointressant faktist. Igår åkte jag hem till Camilla på kvällen.. Där det blev kaffe, Marabou nonstop, tortillachips, mackor, idol från i fredags & sedan Kommissarien och havet. Det var mysigt, blåste för fullt ute och regnet smög sig fram. Så lyckades få min mamie att hämta mig efter det. Så slapp gå dem där furtio minutrarna i stormen haha! Väl hemma så kollade jag på en horror movie aldeless ensam. "The haunting in Connecticut", som är baserad på en verklig händelse. Eftersom jag tror på spöken/andar och sådant konstigt. Vad skall jag säga? Jag vart aningens rädd när jag skulle sova. Så det blev att jag fick somna till Landet för länge sedan. Töntiga lilla jag.

Idag har jag int gjort ett enda viktigt litet skit! Imorse skoddes hästen, sen kom jag hem. Satt här, åt middag.. Sen spenderades resten av kvällen vid tv:n. Dvs; How I met your mother, Idol och efter det blev det nudlar&te till filmen Rock. Den var faktist en helt okej måndags film. Förresten har jag tjatat en hel del med Camilla på telefon och sms idag, bara om massa onödiga saker haha. Linn ringe med en sväng.. Så fick tjata lite extra på att hon skall lägga upp bilderna från den 16:e. Men kanske att hon skall skicka dem istället så kan jag lägga upp dem.

Nej ni, känner att ögonen börjar ge vika haha. Måste nog ta och överge Emma som jag pratar med på msn. Söt tjej det där. Så att jag iallafall kan få någon sömn innan jag skall upp tidigt imorgon.. Godnatt :>

Cause that's just how the players play the game.

Jag älskar klädesplagg och assesoarer med nitar på just nu. Det är så himla snyggt. Så tänkte tillägna detta inlägget med lite stuffs från - Modekungen.se. (enbart med nitar på såklart). Själv är jag väldigt sugen på de två första tröjorna & väskan är väldigt söt. Helst skulle jag vilja ha allt här.. Haha!




   


05:55

Dags att sova kanske? Sleep tight - nightnight!
PEACE!


I wanna watch the way you take the stage by storm.


All Time Low @ Sticky Fingers, Gothenburg.
- det finns inga ord!


Så himla kul för man kommer ihåg allt så himla väl. När Alex står precis framför mig här (3:11) och håller ner handen. Alla bakom mig dödade mig i princip, konstigt.. Kanske inte ;P Eller i slutet av videon när tjejerna precis intill mig håller fast Alex i skon så att han inte får gå. Haha! Så himla bra kväll. Jag vill ha mer och jag kan inte få nog. Det kanske beskriver lite med ord iallafall! X


He is not that into you.



Jag måste säga att jag bara älskar Scarlett Johanssons hår i "He is not that into you".
Det får en att vilja bli blond igen, fyfan vad snyggt det är! Hon är snygg. Tycker det är så himla fint att hon har lite kurvor, eller vad man skall kalla det?! Sjukt söt tjej. Som sagt filmen är skit bra, med många bra skådisar. Se den om ni inte gjort det. Bara en liten rekomendation från lilla mig, hah!


But her head was up in space.

She needed to come down to earth.

Idag har inte riktigt varit min dag. Vid halv fyra jobbade jag fram till tolv. Men som tur var kom Camilla och gjorde mig sällskap vid 20:00 tiden. Det blev godis, cola och He is not that into you.. Himla mysigt. Efter att ha spenderat i princip hela dagen med att passa smö söta hundar (en lite jobbig dock ;>).. Så måste jag säga att denna dagen började bra. Jag och Camilla hade ingen lust att gå hem och sova. Så jag kom på den smarta idén, är inte McDonald's öppet? Vi slängde oss snabbt på datorn och kollade upp det och busstiderna. Självklart var det en öppen, så vid kvart över ett tog vi bussen in mot McDonald's. Vi åkte dit för att köpa oss en varsin glass, men självklart serverades inte det nu på natten sådär. Så det blev kaffe och Camilla bjöd mig på en god choklad muffin. Där satt vi till 02:40, sen blev det bussen hem och nu sitter jag här.

Imorgon så skall vi ut och rida, jag skall ringa hovslagaren. Sen skall jag åka för att se ifall jag kan få ett jobb på ett ställe.. Efter det blir det nog Idol & Skräckfilm med Camilla. Måste säga att det suger STORT att jag och min älskade rese&äventyrs kompis Camilla'Camilla har en varsin flygiljett till London på onsdag men inte kan åka. Jag skulle så hemskt gärna vilja åka en sväng till London, för idag har jag saknat det extra mycket! Sen så är jag så himla avundsjuk på alla söta människor som skall se All Time Low, The Friday Night Boys och The Audition på där i London. Jag vill, jag vill, jag vill.! Men ibland får man inte som man vill. Hur skall jag stå ut? Men såg dock att Rian skrivit på twitter att ATL kanske skall till Amsterdam igen tidigt nästa år, kanske att dem kommer hit med? Om inte annat kanske jag kan få med mig en Camilla'Camilla till just Amsterdam och se dem. Vill hemskt gärna att vi skall se All Time Low och You Me At Six tillsammans. (+++ att ema måste med <3 thih). Något annat jag skall göra i veckan är att ta en fika med Emma, och sen på Lördag eller tisdag blir det fika med Bella. Damn vad jag fikar. Kaffe, kaffe, kaffe ;>

Annars så har jag lyssnat lite på Avril Lavigne idag, för gamla minnens skull. April april Linn, haha! Peace X


Who's that girl.

Accessorize har kommit hit till Göteborg - Nordstan. & jag är glad!

Well, it's nice to meet you sir.

Det är så mycket jag vill göra just nu.. Jag vill se All Time Low i London och/eller i Birmingham. Jag vill se Paramore och You Me At Six i November. Jag vill se McFly snarrrrrt för det behövs! Jag vill ha ett jobb och följa en ny tråd i mitt liv. En tråd där jag slipper fundera över allt och inget. Slippa den här tanken varje gång jag vaknar..

Vad skall jag göra, jobbfrågor i mängdvis.

Sen skulle jag hemskt bra gärna vilja träffa Camilla'Camilla & Ema, för jag känner att tiden bara tickar på och jag saknar dem båda lite sådär mycket. Men nog klagat om allt sådant. Jag skall få ordning på allt, och det måste bli snart känner jag. Påtal om inget så fick jag lite grejor av min mamie som jag suktat lite efter..
* Marilyn Monroe tisha
* Rolling Stones tisha
* Svarta jeans leggins med hög midja
* Svart/vit bh - ursöt!
* Tre ögonskuggor i brunguldiga nyanser
* Foundation

Skall se ifall jag orkar ta något kort på det så jag kan lägga upp :>




Eftersom min kära vän Linn är så himla seg med att lägga in bilderna från All Time Low i sin dator.. Vilket gör att jag inte riktigt kan blogga så som jag vill blogga. Ni vet skriva dagens händelse, lägga upp massa roliga bilder från dagen.. Ni fattar. Jag kan säga lite smått nu att vi träffade hela bandet, tog kort med dem. Men resten skriver jag såfort jag fått bilderna :P Här kommer en bild som Emma tog när jag står framför Alex och Linn till höger står framför Rian :'>



LINN DETTA ÄR EN PIK TILL DIG, VAR INTE SÅ JÄVLA SEG MED BILDERNA!
JAG VILL SE DEM, JAG VILL SE DEM OCH YTTERLIGARE EN GÅNG TILL..
JAG VILL SE DEM! <3 ;>

Break out! Break out!

     

Har suttit här nu och bläddrat igenom massa kläd/sko sidor.. Är väldigt shopping sugen, eller nej! Är väldigt sugen på påfyllning i min garderob. Allt som skriker höst. För vädret det senaste har vekligen inte varit särskilt fint. & hur sugen blir man inte av att bara sitta hemma i sina mys kläder, se på någon riktigt läskig film och vräka i sig massa onyttigt? När vinden piskar på utsidan.. Jotack, det låter inte fel. Så satt jag lite på H&M och kollade.. Så klickade jag in på denna mysiga "pyjamas", tänk vad skönt och snyggt att ha på sig den innan man lägger sig, själv sover jag ju bara i trosor så den ser jag inte som pyjamas haha! Eller den mysiga morgon rocken som jag gärna kallar morgon/kvälls rock. Jag älskar morgon/kvälls rockar. Så himla slappt och mysigt. Nej nu skall jag ta mig en liten natt promenad så jag vaknar till lite.


You know I don't need sleep.

Åh, nu var det ett himla bra jäkla tag sedan jag skrev här. Egentligen har det hänt ganska mycket, men lusten att skriva har varit mindre. Kan snabbt dra igenom lite av allt. En dag var vi på Rebeccas 20 års lokal fest, vilket var ganska trevligt :) Sen har Linn fyllt 18 år vilket vi gick ut och firade på hennes dag i måndags. Sen på onsdagen såg vi älskade All Time Low (som jag skall berätta mer om i ett annat inlägg). I fredags firade vi Linn ytterligare.. Jag, Emelie, Pontus & Charlotte var bjudna på hennes släktmiddag - massa god mat och bakelser. Efter middagen skulle vi egentligen se Håkan Hellström, liksom slå tredje året i rad. Men tyvärr hann vi inte, så det slutade med att vi träffade endel folk i stan. Sen drog vi med John och hans gäng till Lilla London där vi drack lite öl och vitt vin. Den kvällen slutade med att jag hann med en buss hem (vilket sällan händer) och att jag faktist åkte hem aldeless ensam, förutom mina två cheesburgare och All Time Low i öronen. :> Annars så har jag träffat Camilla darling nu i tre dagar, efter två månaders "uppehåll".. Vi har spelat lite kort, kollat på Idol&film, vräkt i oss onyttigt, ridit och bara pratat om allt och inget. Hmm, igår tog jag även en fika med plinn på Mums, Chai latte & negerboll - vilket vart sjukt längesedan! Känner att jag nog borde börja använda min duktiga sida igen. Idag har jag käkat två negerbollar, en donut, druckit två stora glas blåbärs milkshake och bara ätit en måltid.. Utan någon som helst motion. Vilket inte är särskilt bra, för såhär har mina senaste dagar sett ut. Ingen motion och onyttigt. På måndag blir det att börja gå ut och gå på lång promenader igen. Men innan dess väntar en helg med rött som vitt vin, min marabou nonstop som ligger här och väntar på mig plus massa mer. Nu känns det som jag missat massa, men skall försöka skriva ett till inlägg sen om våran ATL dag. Påtal om All Time Low, nu har jag sett dem visas på MTV i 16 dagar, och fortfarande känns det lika weird men otroligt kul?!.. Eller något sådant.. Oj nu har jag skrivit en himla massa, kanske borde sluta innan det blir värre än vad det är höhö. PEACE!

Tequila shots in the dark scene of the crime.


All Time Low - Damned If I Do Ya (Damned If I Don't)


but recently the flames are getting out of control.

Idag är en sådan dag man känner sig besviken på allt och alla. Idag är en sådan dag som man bara skulle vilja sätta sig på ett flyg och skita i allt annat. Idag är en dag som kommer sluta med att jag sitter i soffan och kollar på en film i mys kläder. Idag är en dag då jag känner att jag skulle vilja få ordning på allt, lösa alla problem. Idag är en dag då jag bara känner att allt är komplicerat. Idag är en dålig dag. Ja, ni kanske fattar hälften av allt? Men kände att jag behövde klaga lite. Idag har jag inte gjort allt för mycket. Vaknade vid 10:00 tiden, gjorde mig nudlar och kollade sedan på "tillbaka till Aidensfield" vilket jag gör varenda lilla dag. Annars har det inte hänt särskilt mycket.. Blev kaffe/rundstycke fika med moster & mamie. Och nu sitter jag här på hunddagiset och lyssnar på lite musik samtidigt som lille Jack (chihuahua) sitter och piper. Anyway, peace!

 

I've never told a lie, and that makes me a liar

but i'm stuck in this fucking rut.

13

i don't wanna be bad news.

dagens vill ha: honungsmelon. / dagens klädsel: mjukis byxor & oversized hoodie. / dagens smink: snyggt haha - hade inget att göra tidigare idag så.. / dagens doft: christina auguilera. / dagens frisyr: uppsatt i en hög toffs. / dagens låt: you me at six - finders keepers / dagens händelse: målade mina naglar i fransk manikyr två minuter senare förstör jag tre av naglarna. / dagens planer: gå på den där långa promenaden, sen hem och mysa i sängen med film, nudlar & te. / dagens saknad: camilla'camilla, ema & london. / dagens bästa: nudlarna? / dagens roligaste: absolut ingenting. / dagens dummaste: flickvänner. / dagens misslyckanden: naglarna haha! / dagens drog: motion in the ocean. / dagens köp: absolut ingenting men hoppas dock på en honungsmelon senare. / dagens godis: tråkig som jag är så måste jag nog säga att mitt dagens godis var en banan. / dagens humör: hopp-lös.


i was something unignorable.

Tjala!
Just nu sitter jag på hunddagiset och passar lite hundar, regnet bara öser ner och jag hoppas nästan på att det ger upp snart. Sedan jag skrev senast har det nog inte hänt särskilt mycket.. I lördags åkte jag och Linn till Fiskebäck där vi träffade John och hans vänner Samuel & Sanna. Väl därifrån tog vi Samuels båt till Brännö, där vi gick på en förlovningsfest. Natten slutade väl ganska fail då vi låg ute och sov på marken i fyra timmar i väntan på en färja. Hmm, sen har jag tonat mitt hår choklad brunt. Vilket blev himla fint - förutom att det går ut efter typ åtta tvättar. I tisdags åkte jag och mamie hem till hennes väninna Eva och min barndomsvän Linn. Där åt vi en goood ostbricka och kollade på videor sedan jag och Linn var små. Så himla kul att kolla på. Jag var en riktig liten djävul när jag var liten haha! Min bror som var ett år yngre fick ta all mobbningen ;>

Anyway! I förrgår var jag ute och gick 5 km i regn, vilket var himla skönt förutom att min camey inte var där bredvid mig. Det känns fortfarande lika tomt utan henne här. & vad är inte en regnpromenad utan en Camilla'Camilla att promenera med? <3 Förresten har jag klarat mig i åtta dagar nu utan godis, socker, dricka och sådant.. Känner mig jätte duktig. Från och med i förrgår fram tills den 16:e skall jag gå dem där 5 km en gång om dagen. Hoppas jag klarar att hålla detta nu. Haha!


RSS 2.0