Nightnight/sleeptight.

Är så himla trött & skall upp tidigt imorgon, så det blev bara ett snabbt grattis till världens bästa Dougie. Nu skall jag sova. Imorgon bär det av till Stockholm med Bella. Vi skall se Paramore & You Me At Six med fler. Just nu har jag resefeber, vilket jag alltid får ^-^ Hemskt! Haha. Kameran hänger på iallafall. Så lite bilder och sådant kommer nog dyka upp i bloggen snart! Om jag hinner så bloggar jag imorgon med, om inte annat är jag tillbaka här på tisdag haha!

Btw; Idag tonade jag mitt hår i mörkare brunt igen. Exakt samma färg som jag hade när vi åkte till London i sommras. Trivs bra. OCH så klippte jag av en bra bit! Fast det är fortfarande långt :) Till sommaren funderar jag på en helt ny frisyr. Fast, tror inte jag kommer våga och jag trivs väldigt bra i brunt och långt hår. Anyway, night night folks/sleep tight.
X

Happy birthday to you.

Grattis på födelsedagen Dougie
(Bilden är tagen för exakt två år sedan i Birmingham)

Come on come on, you don't know me.

Ha en bra lördagskväll förresten! :)
X

So sing, I am my own worst enemy.

Hi bloggen ^-^

Tänkte först och främst skriva att min lil'sis Selma fyllde sex år idag. Så vi har haft kalas här idag med massa god mat, tårta, bulle.. Ja ni fattar nog, massa gott! Så jag har ätit som en häst idag ;P Grattis till Selmis iallafall.

Sen ville jag bara skriva ut mig lite; ÄR SÅ SJUKT TRÖTT PÅ ATT FOLK SÄGER NÅGOT & SEN INTE HÅLLER DET. ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT BLI VALD I ANDRAHAND. & HATAR BORTFÖRKLARINGAR. JÄVLIGT LESS PÅ ALLT JUST NU.

jvbwöngbrlbgmlwönbö lfdnal hilgrlgjsölkc ö nölfafv kdvs-csö<v .nvlövvsövdöääövnövS!!!!!!

Nu fick jag nog ut lite av all min besvikelse. Fattar inte hur vissa människor kan sitta och säga att dem inte skall göra om samma misstag igen, och endå så gör dem det. Vad fan skall man med vänner till om man endå bara måste gå och bli riktigt fett besviken? Okey, jag är verkligen skit trött nu. Så borde inte ens skriva här. Allt löser sig. Jag skall inte tycka synd om mig själv, jag tänker inte heller gå och vara sur. Därimot så är jag en jävel på att ge igen (okej kanske inte). Men skit samma! Allt är bara rrrrrroligt ;) 

Nu skall jag se på "Public Enemies" vräka i mig massa onyttigt bara för att.  
LATER'fan! ;D

Fasten your seatbelts.

Åhhh, hoppas dem bästa av dem bästa har det bäst i Spanien.. :'> Shit, vad jag saknar att stå där på en av deras konserter! McFly kommer alltid vara det bästa som finns, alltid!


Somethings always in our way.

Hey you!

Nu skall jag aldeless strax sätta igång och städa. Måste tvätta, och göra massa sådant idag. Puh! Fast det blir faktist lite kul såfort man sätter på loud & good music. Så det är väl vad jag skall pyssla med.. Morgonen har jag spenderat med te, rostade mackor med räkost, i soffan och tittat på Transformers 1. Alltså Shia... :}

Nej nu skall jag sätta igång, så jag hinner hitta på något roligare till kvällen..
Later X

But thank god for Youtube and Myspace, Facebook..

Yo fellows! (;

Jag måste ha världens sämsta natt humor! Sitter här och kollar på massa youtube videor, som jag anser vara roliga. Hur många hade skrattat åt samma sak som mig undrar jag, hmm! ^-^ Okej skall inte ljuga tog en pause från skrattandet, gick ut med Chakira. Men gud, jag börjar verkligen bli nervös nu inför måndag (Paramore & You Me At Six). Har liksom inte tagit det hela på allvar, ärligt talat inte trott riktigt på att det skall hända. Vi får väl se hur allt går, men kul lär det bli. Jag behöver verkligen något sådant som en bra konsert just nu. Idag har jag lyssnar en hel del på All Time Low, herregud vad bra dem var när dem spelade här i Göteborg. Jag verkligen längtar tills nästa gång man får se dem igen. & jag börjar bli lite galen, för jag vill verkligen ha bilderna från den kvällen. Kanske en plinn kan ta sig tiden att skicka bilderna till mig eller slänga upp dem på facebook? Det hade nog gjort mig väldigt lycklig. Är så himla nyfiken på bilderna att jag snart dör.

Annars så fyller min syster 6 år nu på lördag, så då skall det firas! Sen skall jag nog ta och tona mitt hår i någon mörkare brun färg med.. :) Känner verkligen att jag behöver det, och speciellt klippa av en liten bit av håret. Det växer ju verkligen som ogräs, men det är inget jag ser negativt på dock. Herregud nu sitter jag här och babblar om nada fun! Skall nog försöka sova nu. Nighty night! X

Every Band in the U.S.A.


Haha fick mig ett litet natt skratt nu när jag såg denna! :> Watch it!
(Se hela..)


Tell me about it stud!

Yo! Vet ni vilken film jag är sjukkkkt sugen på att se nu? Grease.. Alltså det var verkligen år sedan jag såg den, har den bara på video fan :( Haha vill vill vill se nu nu nu! ;)


- and my heart is set on you.


Nothing good has happened yet.

Jag är väl inte riktigt den personen som lyssnar på "skrik musik" som vi kallar det. Men sen tycke jag inte det är dåligt heller. Det finns ju faktist dem låtar jag gillar. Ett exempel är denna;



I like it!
repeat.

'Cause we hate what you do.

Ikväll bytte jag ut min Smothie mot Ben & Jerrys; Half Baked. Jag har vart jätte duktig det senaste, men tyvärr tröst äter jag gärna haha! ^-^ Så, det var det de!


Fuck you, fuck you very, very much..



Jag vet inte hur mycket jag lyssnat på den här låten den senaste tiden.. Men idag kändes den passande; Fuck you.

Dead snow.

Filmtips: Död snö.

Camilla, hennes papie och jag kollade på den idag. En norsk skräckis, och jag lovar det var allt en skräckis. Vart chockad över hur "Amerikansk" den var. Faktist bra, värd att se! Trodde jag skulle skita ner mig eller nått, satt väl och höll för både öron och ögon under nästan hela filmen. Okey ett gott skratt fick jag hahaha! Alltså.. Iallafall var det väl inte det roligaste att gå hela vägen hem i mörkret sen ^-^ Här är trailern;


(trailern säger dock inte mycket, räkna med både läskigare & äckligare scener)

It's times like these that make me say..

Btw; Jag är himla pepp inför Paramore spelningen &&&& inför Camillas födelsedag :>
peppapeppapeppa!

And eh, there's nothing else I can say.

Kvällen spenderades hemma hos Camilla, vi spelade i prencip bara kort, drack en öl och tjötade =) Ohh och lite kaffe också, åt rispuffar och hade det trevligt. Vi räknade också ut att jag har gått minst 1,5 mil idag.. Hur duktigt är inte det :O Hahaha! Nu sitter jag här, skit trött skall sova nu! Mitt högra ben värker, tror att det beror på att jag var så kall om det.. För fifan vad kallt det var att gå hem (: Anywho.. Night'night peeps, sleep tight. I know I will ;) 

X


En Lindie innan hon begav sig till Camilla..

En Linda'Linda påväg till Camilla.. :>

Cherry cherry, boom boom..

Imorse eller skall man säga igår morse? Iallafall vaknade Kira&jag, hon var på lite damp humör så vi tog lite kort.. Hehehe, keydå en ego bild på mig med ;)

(& yes I know, jag somnade med sminket på)





We were the kings and queens of promise.

Idag har jag varit i stallet i näst intill tre timmar. Axel gjorde mig sällskap. Så vi gick ut på en lång runda på hela 7 km, jag gick och han red notera detta; aldeless själv.. Jag måste nog säga att han är en naturbegåvning, fan dem låg 50 meter framför mig hela tiden, så kom han tillbaka till mog i galopp (snabbt). En kille som knappt ridit klarar av det så bra? Jag är impad. Haha! Iallafall så blev det svart kaffe & pratstund efter ridturen. Jag följde honom en liten bit.

När jag kom hem ställde jag mig och lagade middag - fan vad jag är bra ibland! Så nu skall jag ner till stallet och kvällsfodra, sen blir det in i duschen.. Det skall bli skönt! För jag kan inte direkt påstå att jag var ren efter att ha gått ute i skogen i massa lera, byxorna vart ju inte svarta utan gråa sen ;) Haha! Later X


We were the victims of ourselves.


It's getting late, dark outside.

Idag har det verkligen varit en sådan där upp & ner dag.. Jag har inte gjort särskilt mycket faktist. Levt i nuet, pysslat om mig jälv lite grand, käkat Kina mat, druckit smothie, kollat på Buffy & kollade nyss klart på P.s. I Love You. Som förövrigt är en så himla fin film, dock inget jag borde kolla på. Ibland har man sånna "känsliga perioder" då man inte borde kolla på romantiska filmer. Den perioden har jag nu. Haha ;)

Jag känner att mina ögon börjar bli riktigt trötta, riktigt trötta! Skall ta en liten nattrunda med Kira, sen blir det att nana för våran del. Jag kommer nog somna med ett gott humör, fick ett riktigt fint mejl förut av en riktigt fin vän. Finns inga ord! tusentusentusen tack för att jag har en så fin vän <3 Nej nu blir det verkligen att röra på mig, somnar snart sittandes.. Vart tog min vardagliga nattpiggnad vägen? Sov gott, dröm sött.

I must take the baby steps 'til I'm full grown.



Cause i won't break what we make.

Nu skall jag ut på natt promenaden med Chakira. Sen skall jag försöka lägga mig i tid för en gångs skull. Vill pallra mig upp tidigt imorgon, fräscha till mig lite och så! Skall nämligen åka några ärenden. Men nu när jag skriver detta lär väl detta aldrig hända haha, skämt åsido. Men det är oftast så att om jag säger att jag skall göra en grej.. Då blir det aldrig av, eller så blir det av fast mycket senare. Bad, bad girl!! Glömde nämna att mamma kom hem med två klädplagg till mig idag som hon köpt. Preciiiiis vad jag behövde, kanske slänger upp någon bild på dem imorgon. Anyway, sweet dreams X

(& med ärenden är det inget märkvärdigt haha, bara komma från huset lite. Plus Bellas Ipod vill säga)..

You're wrong when it's right..

Alltså, jag insåg just en sak. Något jag är väldigt bra på är att intyga mig själv något och sedan verkligen tro på det. Det funkade skit bra, tills jag just kom på att jag bara lurat mig själv hela tiden. Men ibland är det enda sättet att glömma något bättre än att gå och tänka på det hela tiden. Men nu kan jag inte lura mig själv längre. Så.. Nu kan jag inte tänka på något annat vilket betyder att jag är tillbaka på samma spår igen. Jag hatar att hamna här igen.

Ni fattar nog absolut ingenting (: Det är så att jag knappt fattar själv vad jag just skrivit. Men det förklarar en sak. Min hjärna är så sjukt förvirrad just nu! Haha, det lär dem vara ett bra tag framöver. Men jag kanske lyckas tänka negativt eller rättare sagt glömma det igen. Så blir allt bra igen.

Iallafall över till annat.. Mamie kom hem förut med laxbakelse, så detta åt jag till middag - fifan vad gott!



Sen fick jag även pratat med Bells endel över mobilen, sällskap i stallet :) Vi peppade massa inför Paramore, och insåg att det är så himla snart. Nej men nu blir det tv för mig, ett glas rött vin och mys. Peace fellas! X

^.^

You Me At Six - The Consequence


11


ZzzzZzzz..

Efter att ha kollat på två avsnitt av Buffy så var det dags för Kiras natt promenad nu innan vi skall gå och lägga oss. Såhär såg de ut, haha!


"Matte skynda, jag vill ut nu.." (Haha kolla vilket fisköga blixten gav henne x})

"Matte tror mer på att A brunnarna ger tur än V"

"Matte jag är trött, orkar inte med datorn mer nu"

"Zzzz"

Okey, skall joina henne nu. Är bajs trött, night night sleep tight. Peace! X


Go my dear, get out of here.


.Gårdagens outfit.


Like a hard candy with a surprise center.


Won the race but lost your mind.

Myst i soffan med vanilj te & goda mackor med tonfisk röra på :> Får mig att tänka på sommaren'08 då jag och mina mates bodde i London i en månad. Jag vet inte hur många gånger vi gick till affären för att just köpa rostbröd & tillbehören till tonfisk röran, hah! Men det var en av dem bästa månaderna i mitt liv, hihi. Önskar att jag uppskattat den tiden bättre, för nu skulle jag göra allt för en månad i London. & jag skulle göra mitt allt under den månaden för att få ett jobb där och rätta till mitt liv (: Iallafall så kollade jag lite på gårdagens Desperate Housewives, så himla bra serie! Åh påtal om serier, jag får inte glömma att spela in "Buffy The Vampire Slayer" skall springa och göra det direkt efter detta hehe. Lite kul, i Buffy så har både Wentworth Miller (Michael Scofield) & Wade Williams (Brad Bellick) från Prison Break medverkat. Påtal om inget sådär hahaha! x> Nej, nu skall jag göra mig en kopp svart, Peace! X

The truth is hiding in your eyes.

"The greatest thing you'll ever learn, is to love and be loved in return."
"The heart has reasons that reason cannot know."


Bohoo!

Sitter här och försöker få in bilder i datorn, men det går inte. Orkar inte starta om :( Bohoo! Haha ;) Var nämligen ute och gick en nattrunda med Kira för en stund sedan, tänkte slänga upp någon bild. Men nejdå.. Poo bohoo! Peace! X


Woah, woah, woah, wooah..

Igår.
Åkte jag med mamie till Backaplan. Där vi gick runt i lite affärer. En vi fastnade i ett bra tag var Lindex. Jag hittade ett par jeanstights som jag köpte. Ett par precis likadana som jag har, fast dem jag hade sen tidigare var svarta. Gillar dem, det är midje jeansleggins. Med tregkedja och knapp på sidan, skit snygga! & dem håller väldigt bra plus att man kan ha dem som vanliga eller i midjan - snyggt både och! Såhär ser dem ut iallafall;




Efter att sprungit runt på Lindex ett tag ringde Camilla & Scwalbe. Så mötte upp dem i butiken bredvid.. Sen åkte vi med Camilla till farbror doktorn ^<>^ Medan hon var inne så satt vi i vänt rummet och väntade. Haha! Så kom det ut en gubbe med ett salladshuvud från ett av rummen, sen gick han in till ett annat sjukrum. Så vi skojade lite.. "Haha, vem går med ett salladshuvud och ger det en nuff nuff spruta?". Det var väldigt kul, jag var på ett himla damp humör också. Så lyckades till & med skratta så mycket att jag började gråta. Stackars Camilla som satt inne i ett rum aldeless ensam hörde vårat garv enda in dit! & elaka som vi är så skickar vi ett sms till henne - "Vi åker till McDonalds sålänge".. Då kollade hon genast ut ur rummet, fast hon visste ju att vi skojade :P Iallafall så blev hon klar och vi åkte vidare till McDonalds där vi satt ett bra tag.. Vräkte i oss en varsin meny, sen bjöd jag på en varsin kopp kaffe, Camilla bjöd på en varsin glass och Schwalbe fick bara tacka och ta imot. Han kör ju trots allt bilen ;) Hmm det var väl mestadels av min dag igår?

Good girls go bad.


Då är det väl min lil'sis jag skall lyssna lite extra på idag då ;)

And everything I feel for you..

- I wrote down on one piece of paper.

love quotes;
"Anyone can be passionate, but it takes real lovers to be silly"
"Love is like a river, always changing"


Åhhh, det var ett himla bra tag sedan jag lyssnade på just denna fina låt.
Nu skall jag ta och sova, måste upp i tid imorgon och ringa tandläkaren. Suck!
X


Without love there are no dreams.

Jag kan vara riktigt blödig ibland, och idag är just den dagen. Ibland är det sjukt att man kan längta till något så mycket. Aldeless för mycket. Satte mig vid tvn förut, mamma och min bror kollade på en dålig svensk film. När jag började kolla lite så reste dem till London. Så sitter jag där och tänker på alla fina minnen medan man ser London eye, London bussarna.. Ja ni fattar nog.

Min bror: Vafan Linda, du är dum i huvet!
Jag: Vaddå? (Känner att ögonen fylls med tårar)
Min bror: Alltså, du har stora problem vafan.. (mumlar lite mer, skrattar lite, säger än en gång att jag är knäpp)
Jag: Får fram ett skratt, sen forsar tårarna ner för kinderna.

Det är sjukt att man kan trivas någon annanstans så himla bra. Alla säger "borta bra men hemma bäst". Det säger jag med, men där känns fan mer som hemma än här. Pinsamt att jag sitter där och själv inte märker att jag börjar gråta av att bara se London, utan att min bror får ett gott skratt och ännu en anledning att kalla mig knäpp ;) Missuppfatta mig inte. Jag älskar min familj, mina djur, mina vänner och att ut och rida i skogen - känna sig fri. Men där är en helt annan sak, där kan jag vara mig själv.

"Dreams are like stars.. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny"
"It's faith in something and enthusiasm for something that makes a life worth living"


P I Z Z A !

Just nu sitter jag här och väntar på att mom skall komma hem med en Husets special - pizza ;) Så himla gott skall det bli. Samtidigt pratar jag med Bella på msn, åh imorgon är det två veckor kvar till Paramore & You Me At Six. It's gonna be a blast! :'> Nu kommer hon, yesyesyes! Peace fellas X

Pour some sugar on me;


En sleten Lindie efter en dag i stallet & med gårdagens smink.


I want your love, I don't wanna be friends.

Idag eller kanske skall säga igår? Åkte jag hem till Camilla vid 19:00 tiden. Där spelade vi kort och pratade i kanske en timma. Sedan hämtade Schwalbe upp oss och vi åkte hem till honom. Där blev vi bjudna på kaffe av hans trevliga familj. Sen hämtade Johan upp oss och så åkte vi till bion. 22:45 började filme hehehe, och gissa vad vi såg? Saw 6, tack så hemskt mycket Camillas mammie som bjöd på biobiljetten :>

Åh fler filmer jag är så himla sugen på att se; New Moon, Snabba Cash (Joel Kinnaman), 500 Days Of Summer, Paranormal Activity, 2012.. Ja ni fattar nog?! Massor..  Anyway, det var en bra kväll som slutade med att.. Jag kom hem, gjorde mig rostade mackor. Satte på filmen "My Friends Girl" som jag egentligen bara skulle börja se på.. Men den visade sig vara både spännande och romantisk. Jag kan verkligen inte se på romantiska filmer just nu känner jag. I'm a dreamer & thinker. Om ni fattar? Nej jag behöver nog sova, börjar redan mummla... Peace X


Here's a song for the nights, I think too much and..


Caught in a bad romance.


Vad tycker ni om Lady Gagas nya singel (Bad Romance)? Jag älskar den.


Bosse.


Haha! Här är en mobil bild på Bosse bus från i sommras, så himla ful <3


littlegirlyou'reinthemiddleoftheride.

Här sitter jag i min ürsnygga gråa Radio:ACTIVE tisha. Kom precis ut från duschen, håret är hur lockigt som helst och skriker - föna, borsta, platta! Så det är precis vad jag skall göra nu. Samtidigt som jag kommer lyssna på loud and super duper good music. Måste börja fundera på vilken brun nyans jag vill tona håret i när jag har pengar till det. För nu börjar min blonda hårfärg försöka tränga sig fram, vilket inte är okej haha! Peace felloooowwss X

Lite bilder från Halloween.


Oh just stop one minute, I'm going to start again.



Satte mig och lyssnade på ett band som jag inte hört på evigheter. Det fick mig att tänka väldigt mycket på den grymma London resan 2007. Och dem här låtarna blev rejält spelade i mina hörlurar, från och till skolan varje dag. Eller rättare sagt, dem dagarna jag gick till skolan. Thihi ^.^ Vilka fina minnen vi har tillsammans alltså. Allt har vi McFly att tacka för. Måste säga att det är himla synd att Furthest Drive Home splittrades, för bra var dem ju.
Peace! X

(Btw; sorry för hemsk bild kvalitet - facebook. Har inga bilder kvar från den resan)


And everything happends for a reason.

Life's too short to wake up with regrets; love the people that treat you right, forget the ones that don't and believe that everything happens for a reason. If you get a chance - take it, if it changes your life let it! Nobody said life was easy - they just promised it would be worth it.


Your smile takes my breath away.


Keep your feet on the ground.

Gårdagen var helt okej, en lugn fredag med andra ord. Mamma kom hem från jobbet med goda bakelser.. Sen vid 23:00 hämtade Camilla & Schwalbe upp mig. Så körde vi Marie till Kvilletorget. Sen blev det natt kaffe på McDonalds. Vi alla var ganska trötta men piggnade till. Så vi åkte upp på Ramberget och kollade på den vackra utsikten över Göteborg. Efter det tog vi och åkte en sväng till kyrkogården. Det var lite läskigt, så mörkt och bara en massa gravar. Men vi sa hej och så till både min pappa, mormor och morbror. Sen hann klockan bli 02:00 och jag kom hem genom dörren. Somnade ganska snabbt! Hihi.


Lil'sis skulle iväg på skoldisco, så jag lockade håret och sminkade henne.


Goda bakelser och en kopp svart, mums!


En kladdig puss från mig, mohaha.


Den vackra utsikten över Göteborg.


Schwalbe, Camilla & jag.. Peace! X


Sing me to sleep.

Tidigare ikväll ringde Camilla och frågade ifall jag skulle gå med henne & Schwalbe på en kvällspromenad. Efter en liten stunds tänkande slutade det med.. Att dem tog bilen hit och vi gick en sväng med min hund Bossen. Sen tog vi bilen hem till Camilla där vi drack kaffe och åt pepparkakor samtidigt som vi spelade kort. Marie hennes Big'sis lärde oss Vändåtta. Sen kollade vi på Drag me to hell. Andra gången jag såg den, men det är en skräckis. Jag är mer förtjust i rysare då skräckisar oftast är så överdrivna. Men jag tackar nog Schwalbe för att han körde hem mig. För att gå hem i mörkret aldeless ensam efter att ha sett en skräckis.. Plus att man dessutom är mörkrädd. Mja, det är väl inte världens bästa idé. :]

Annars har jag bara suttit här vid datorn en sväng. Druckit Oboy och käkat rostade mackor med Oboy på. - I know, men det är så himla gott! Kollade även lite på tåg till Stockholm (You Me At Six & Paramore konserten).. Tänkte nämligen hälsa på Camilla i Norrköping efteråt med tanke på att jag endå är en timma ifrån henne där uppe. Men det är lite komplicerat, för har nämligen en kuppong jag skall betala med. Och det verkar inte funka att beställa två resor, utan man kan bara använda sig av koden en gång. Så skall ringa till SJ imorgon och höra angående detta.. För det hade verkligen varit perfekt att ta sig en sväng förbi Norrköping i två dagar innan man återvänder till Götet :D Anyway, här är en bild på Camilla, Schwalbe & mig från Halloween. I hate it, men who gives a damn? Peace X


I'm ready to rock!


MTV EMA ikväll 21:00, klart man skall se det!
btw; Katy Perry är så sjukt jäkla tuff. Men det är väl ingen som har gått miste om det?!

-ohhh 1,2,3,4 tell me what I'm waiting for...


Every move I make feels, lost with no direction..

my faith is shaking.


We all need a reason to believe.

So let me first start off by saying.. Ikväll skall jag och mamie se på en film som vi hyrt, det blir Drag me to hell. Den skall tydligen vara bra och den verkade också väldigt spännande när jag såg den på någon reklam. Så.. Mys i soffan, inkurad i en filt, ett stort glas med te och ostmackor. Det är så min kväll kommer att se ut. Sen pratade jag med Chrille på msn för en liten stund sedan. Han är ute på praktik, jobbar på ett fartyg.. Just nu är dem i London, vilket gör mig otroligt avundsjuk. And second let me tell you, about this feeling I can't describe.. För jag är verkligen på London humör. När man inte vart där på typ fyra månader så är det illa, haha! Måste verkligen åka dit snart, det hade verkligen behövts. Mest av allt önskar jag att jag bodde där, för då hade mitt humör vart på topp varenda eviga lilla dag. För visst är jag ganska ofta nuförtiden väldigt sugen på att flytta hemifrån. Drömma kan man. Anyway, peace! X


RSS 2.0